To je to što me zanima!

Kapetan Watforda o Lovrenu: Izabrao sam slabijeg stopera

Watford je kod kuće slavio 3-0 protiv Liverpoola i tako prekinuo 'savršenu sezonu redsa', a treći je gol zabio Troy Deeney koji je objasnio za kojeg se stopera odlučio kako bi lakše zabio gol
Vidi originalni članak

Van Dijk je klasa, među pet najboljih stopera na svijetu i bilo je teško napraviti bilo što kraj njega. Visok je, brz i jak te sam morao odabrati slabijeg od dvojice stopera, rekao je nakon pobjede protiv Liverpoola napadač i kapetan Watforda, Troy Deeney (31).

Napadač 'stršljenova' odlično se snašao kod trećeg gola, otresao se Dejana Lovrena (30) i lijepo zabio pokraj Alissona i preko Van Dijka koji je pokušao spasiti loptu na gol liniji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pokušao se boriti sa mnom nakon auta, ali ja sam ga se otresao. Išao je na mene i nije gledao loptu pa je sve ispalo savršeno jer smo zabili gol iz toga - rekao je Deeney.

Na poluvremenu su domaći nogometaši držali 'nulu', ali vjerovali su da do kraja utakmice mogu nauditi Liverpoolu, a to su i pokazali.

- Sve je to plod teškog rada. Netko je morao pobijediti Liverpool, pa zašto ne mi? Teško nas je pobijediti kod kuće, 'grizemo' svaku loptu. Na poluvremenu su svi vjerovali da ih možemo dobiti. Imali smo brzinu da ih probijemo i zabijemo im gol. 

NIŠTA OD ZLATNOG POKALA 'Invinciblesi', mirni ste! 'Redsi' 'popili' tri komada od Watforda

I pokazali su da to mogu te na kraju slavili sa 3-0. Liverpool će najvjerojatnije postati novi engleski prvak, ali 'Invinciblesi' će još uvijek biti Wengerove trupe iz sezone 03/04.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 02.03.2020.

    Lovren je prosjek,čak ispod.

  • 02.03.2020.

    Čovjek je u pravu,nije ništa krivo rekao,nije ni rekao da je Lovren loš,samo je njemu lakše proći njega nego Van Dyka.A Lovren ako je pravi sportaś ovo mu je benga da bude još bolji. Šta se vi hrustate tu da šta on priča......Dajte budite odrasli i realni ne ko balavci njinanana na.....

  • 78fernandes 01.03.2020.

    Hahahah ima on šimeka svog

Komentiraj...
Vidi sve komentare