To je to što me zanima!

Kapetana Subašića u zadnjoj je sekundi šokirala bomba Fekira

S nekih 25 metara Fekir je ljevicom opalio pored život zida koji je ispao posve beskoristan, a staro 'školsko' pravilo kaže kako golman iz slobodnjaka ne smije primiti gol u svoj kut
Vidi originalni članak

Pravu ljepoticu odigrali su Lyon i Monaco u devetom kolu Le Championnata. Završilo je 3-2 u utakmici gdje su domaći dvaput vodili da bi se gosti vraćali.

Za pobjedu je zabio Lyonov kapetan Nabil Fekir u 95. minuti, a taj gol može ići na dušu večeras Monacovom kapetanu, našem Danijelu Subašiću. 

>>> GOL POGLEDAJTE OVDJE.

Bila je to golčina Francuza iz slobodnjaka u Subin kut. S nekih 25 metara Fekir je ljevicom opalio pored život zida koji je ispao posve beskoristan, a staro 'školsko' pravilo kaže kako golman iz slobodnjaka ne smije primiti gol u svoj kut.

Našem Danijelu se baš to dogodilo i kad već Fekir nije pucao preko zida, Suba je morao bolje intervenirati u zadnjoj sekundi. Inače, Suba je u petak navečer bio kapetan u odsustvu Kolumbijca Falcaa.

Inače, Lyon je poveo u 11. minuti preko Mariana Diaza, Monaco se vraća u 17. golom Ronyja Lopesa. Međutim, šest minuta poslije Fekir zabija za 2-1, ali to vodstvo traje tek 11 minuta jer Traore izjednačuje u 34. 

U otvorenoj i borbenoj utakmici (pet žutih kartona suca Bastiena) Lyon je bio nešto bolji takmac u drugom poluvremenu i kad se činilo da će završiti podjelom bodova, Lyon je došao do pobjede koja je ih je gurnula samo tri boda iza drugoplasiranog Monaca.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • 14.10.2017.

    Ma bitno je da sad ne valja a posle turske svi ma nije on kriv...pa on nema veze s vezom,,,,iako nikad nismo imali dobra golmana ali on je daleko najveca rupa do sada...pa sjecam se utakm Mon City gdje nije znao di stoji....Lovru na gol.

  • Grga_Čvarak 14.10.2017.

    I nije neka bomba

  • nenekklc 14.10.2017.

    Ma dobar je Šuba ,malo slabiji u zadnje vrijeme al jučer mi odnese 1500 kn na kladi.. Kak doć do njegovog moba?..haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare