To je to što me zanima!

Kapetanova zadnja plovidba: Totti s travnjaka seli u ured

Ne mogu vam u par riječi objasniti koliko mi ove boje znače, koliko su mi značile i koliko će mi uvijek značiti. Osjećam kako moja ljubav prema nogometu neće nikada ugasnuti, objavio je Francesco Totti
Vidi originalni članak

U nedjelju ću protiv Genoe posljednji put nositi Romin dres, rekao je legendarni kapetan Rome Francesco Totti (40).

- Od ponedjeljka sam spreman za novi početak, za novi izazov. Ne mogu vam u par riječi objasniti koliko mi ove boje znače, koliko su mi značile i koliko će mi značiti. Osjećam kako moja ljubav prema nogometu neće nikada ugasnuti. To je strast - objavio je Totti.

Princ Rima s terena seli u ured. Novi sportski direktor Rome Monchi najavio je kako će mu Totti od sljedeće sezone biti suradnik u upravi kluba. U dresu Rome debitirao je 1993. godine te je sa 307 golova u 785 nastupa u službenim utakmicama rekorder u obje kategorije, broju nastupa i golovima.

S Romom je osvojio naslov prvaka Italije 2001. godine i dva uzastopna Kupa 2007. i 2008. dok je s reprezentacijom Italije osvojio naslov svjetskog prvaka 2006.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • pfc 25.05.2017.

    Prosjecan igrac malog kluba

  • Živio_HDZ 25.05.2017.

    Prosječan igrač prosječnog kluba

  • Simon Phoenix 25.05.2017.

    Jedan od najboljih igrača ikada, svaka čast Ronaldu, Messiju, C. Ronaldu, Maradoni, Peleu, Ronaldinhu... i još mnogim drugima, ali jedan je El Capitano.Bilo gdje je mogao otići ali je ostao vjeran svojem klubu i publici. Naklon do poda kralju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare