To je to što me zanima!

Karabatić i reli u Kumrovcu: Uvijek sam se divio vozačima

Francuski rukometni reprezentativac rado se odazvao molbi organizatora 8. INA Rallyja Kumrovec i putem videa pozvao sve da dođu 1. i 2. ožujka na utrke. Kaže kako se oduvijek divio vozačima relija
Vidi originalni članak

Dođite na rally u Kumrovec, poziva Nikola Karabatić u promo videu kumrovečkog Rallyja.

Iako nije znao gdje je Kumrovec i po čemu je poznat, francuski rukometni reprezentativac rado se odazvao molbi organizatora jer se, kako im je rekao, divi vozačima relija.

- Nisam nikada probao, ali sam pratio francuske vozače, Sébastiena Loeba i Sébastiena Ogiera - rekao je Karabatić.  

Reli u Kumrovcu vozi se 1. i 2. ožujka, a najavilo se više od 60 posada.

U organizaciji AK Delta Sport u suradnji s Krapinsko-zagorsko županijom, Općinama Kumrovec i Zagorska sela te Termama Tuhelj uz počasno pokroviteljstvo Predsjednice kreće početak automobilističke sezone.

VIDEO Karabatić u ulozi promotora: Ajmo, dođite svi u Kumrovec...

 - Prvog dana natjecanja na rasporedu su shakedown i dva vrlo atraktivna prolog na parkiralištu Termi Tuhelj, dok posade u subotu očekuje još šest brzinskih ispita u Kumrovcu i Zagorskim selima. Startno - ciljna rampa bit će smještena u srcu muzeja Staro Selo u Kumrovcu, neposredno ispred rodne kuće Josipa Broza Tita - najavljuju organizatori.

Među posadama izdvajaju desetak automobila specifikacije R, čija pojedinačna vrijednost iznosi više od milijun kuna.

- Među navedenom konkurencijom svoj nastup su najavila i četiri nacionalna prvaka iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Mađarske, što će svakako pubuditi ogroman interes publike - rekao je direktor Rallyja Željko Štefanić. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare