To je to što me zanima!

Karač: Ne želimo Srbiju jer ona zna kako pobjeđivati

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatska vaterpolska reprezentacija čeka svog protivnika u polufinalu Eura u Zagrebu. Bit će to pobjednik četvrtfinalnog meča Srbije i Crne Gore
Vidi originalni članak

Nakon poraza od Crne Gore naši su vaterpolisti iz kola u kolo 'visjeli', svaki idući poraz mogao je donijeti eliminaciju. Pritisak je bio velik, ali uspjeli su ga izdržati i za nagradu su dobili prvo mjesto te tri dana odmora.
- Odigrali smo zaista dobro protiv Talijana. Pazite, ako takva reprezentacija ne uspije nekoliko napada uopće puknuti na gol, onda znači da smo zaista bili pravi - rekao je izbornik Ratko Rudić, koji zbog težnje prema savršenstvu uvijek pronađe neku zamjerku.
Protivnik u polufinalu bit će nam bolji iz dvoboja Srbija - Crna Gora, a Frano Karač jedan je od rijetkih koji zna koga bi želio:
- Crnu Goru! Srbi imaju pobjednički mentalitet.
Izravan plasman u polufinale omogućio nam je i to da ne igramo u istom terminu u kojem naši nogometaši igraju kvalifikacijsku utakmicu protiv Grčke na Maksimiru. Vaterpolisti su se bojali da zbog toga u toj ključnoj utakmici ne bi imali potporu s tribina kakvu su imali dosad. Na pitanje hoće li možda počastiti reprezentativce odlaskom na Maksimir, izbornik Rudić ekspresno je odgovorio:
- Ma nema šanse. Mi ćemo svim srcem navijati za naše nogometaše, ali ne sa stadiona nego s bazena. Pa u tom trenutku igraju naši idući protivnici Srbija i Crna Gora.



PLUS: OBRANA I MUSLIM DONIJELI PREOKRET
Kao što kaže Rudić, ako ti momčad poput talijanske ne pukne nekoliko napada na gol, obrana ti je prava. Ključna je i uloga Petra Muslima, koji ulazi kao drugi centar, a od takvog napada vrlo se teško obraniti.

MINUS: SKUPO BISMO MOGLI PLATITI IGRU S IGRAČEM VIŠE
Postotak realizacije igrača više to ne govori, ali taj segment i dalje malo zapinje. Zbog spora protoka lopte nerijetko pucamo iz ne baš izrađenih pozicija. Zasad to ulazi, ali slijede najbolji protivnici, koji će to lakše braniti.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vlado25 07.09.2010.

    Eto vam Srbija hahaha......

  • tom_cruise 07.09.2010.

    HRVATSKA:SRBIJA, Finale, Subota, Navečer

  • tornado_ 07.09.2010.

    ja hoću crnogorce. bilo bi lijepo kad srbi ne bi osvojili medalju

Komentiraj...
Vidi sve komentare