To je to što me zanima!

Karačić: Idemo u Rio pokvariti planove Francuskoj i Danskoj

Francuska i Danska su velesile i sigurno planiraju zlato. No i Hrvatska je tu da im pokvari planove, rekao je Igor Karačić prije odlaska rukometne reprezentacije u Rio
Vidi originalni članak

Nakon odrađenog treninga u Zagrabu, hrvatska rukometna reprezentacija otputovala je u Rio de Janeiro.

- Zadovoljan sam kako smo radili iako smo imali puno problema. svi jedva čekamo da počnu Igre i da vidimo koliko smo jaki - rekao je izbornik Željko Babić.

Prije početka rukometnog turnira reprezentacija će odraditi još šest treninga i odigrati zatvorenu utakmicu protiv reprezentacije Njemačke.

- Zadnjih šest treninga plus utakmica će služiti za ulazak u formu. U svakom treningu imat ćemo i taktičku pripremu za našeg prvog protivnika. Moramo ubrzati igru, no sve zasad ide prema planu - kaže Babić.

Prva utakmica Hrvatske u skupini A u Future Areni na rasporedu je 7. kolovoza u 14:30 sati po našem vremenu protiv jakog Katra.

- Katar je jako dobar, oni su stalno zajedno i pripremaju se kao klub. Za mene je bolje da igramo teže utakmice u skupini, a da križanje bude lakše - priznaje Babić.

Izbornik je imao puno problema s ozljedama igrača, no na Igre su otputovali puni optimizma.

- Falit će nam ozlijeđeni, žao mi ih je jer Igre su poseban događaj. Zahvalan sam izborniku što sam dio toga. Do bitnijih utakmica ima još dva tjedna, nadam se da će se sve posložiti i da više nećemo imati ozljeda - rekao je Igor Karačić.

Otvaranje će biti teško, u skupini smo s Katrom, Danskom, Francuskom...

- U Katru imamo dosta prijatelja koji igraju za njih, Marković, Stojanović, Šarić... Znamo koliko su jaki, ali znamo i koliko smo mi jaki. Htjeli smo da nam bude što jača skupina pa da nam bude što lakše na križanju. Francuska i Danska su velesile i sigurno planiraju zlato. No i Hrvatska je tu da im pokvari planove, Hrvatska je mlada i jako smo željni pravog rezultata. Imamo pozitivnu atmosferu i to nas diže iz utakmice u utakmicu, Poljska je bila najbolji dokaz. Nećemo obećavati medalje, ali potajno znamo koliko smo jaki - zaključio je Karačić.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ZombiGrill 29.07.2016.

    "Prva utakmica Hrvatske u skupini A u Future Areni na rasporedu je 7. kolovoza u 14:30 sati po našem vremenu" - jeste sigurni u vezi ovog? Da nije 9:30 po našem vremenu?

  • Gnječ_usne 29.07.2016.

    Ništa strašno, Međugorska Gospa priprema novo ukazanje za rukometaše

  • Robinh000 29.07.2016.

    A prosla prvenstva su bila priprema za Rio, za vrh, govorio je Babić i sad opet se trazi alibi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare