To je to što me zanima!

Neuništivi Lazarov u povijesnoj večeri izbacio Karačića iz Lige prvaka! Dule sredio Alilovića

Uz jedan gol Duvnjaka Kiel je i u drugoj utakmici s 33-28 pobijedio Pick Szeged. Kielce je prosulo pobjedu u Nantesu koji je u Poljskoj slavio 34-31 i izbacio Poljake. Karačić je zabio tri komada, a Lazarov obilježio rekordni 250. nastup u LP-u
Vidi originalni članak

Nakon Barce i Flensburga plasman u četvrtfinale rukometne Lige prvaka izborili su i Kiel, Aalborg i Nantes.

Kiel je u uzvratnom susretu osmine finala pobijedio Pick Szeged sa 33-28, identičnim rezultatom kojim je slavio i u prvom susretu.

Aktualnog europskog prvaka do pobjede su predvodili Sagosen s devet te Patrick Wiencek i Niclas Ekberg s po sedam golova, dok je hrvatski kapetan Domagoj Duvnjak zabio jedan gol.

U redovima mađarskog sastava najefikasniji je bio Bogdan Radivojević sa sedam golova, a Mirko Alilović je sakupio šest obrana.

Nantes se plasirao u četvrtfinale nakon što je na gostovanju pobijedio Vive Kielce sa 34-31 nadoknadivši domaći poraz 24-25 iz prve utakmice. U završnici utakmice Kielce je izjednačilo na 30-30, no nije izdržalo.

Francuski sastav su predvodili Valero Rivera s devet i Aymeric Minne s osam golova, Nielsen s čak 19 obrana, dok je kod Kielcea najefikasniji bio Uladzislau Kuleš sa šest golova. Igor Karačić je dodao tri pogotka. Kiril Lazarov, pak, u rekordnom i povijesnom 250. nastupu u Ligi prvaka zabio je četiri gola.

NIJEMCI IDU DALJE PPD Zagreb ispao iz Lige prvaka bez borbe! Nije mogao skupiti dovoljno igrača za utakmicu...

Dalje ide i Aalborg koji je porazio Porto sa 27-24, nakon što je prvi susret završio 32-29 za portugalski sastav. Danci su prošli zbog više postignutih golova u gostima, a taj su prošli tjedan zabili sekundu prije kraja. Areia je za Porto danas imao višak na krilu u zadnjim trenucima i promašio prolaz Porta.

Šveđanin Felix Claar je predvodio Aalborg sa šest golova, dok je kod Porta najefikasniji bio Victor Manuel Iturriza sa šest pogodaka.

Posljednja tri putnika u četvrtfinale doznat ćemo u četvrtak kada su na rasporedu i ostale uzvratne utakmice osmine finala, a sastaju se Meškov Brest - Motor Zaporožje (30-32), Veszprem - Vardar Skoplje (41-27) i PSG - Celje Pivovarna Laško (37-24).

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zvrka1977 08.04.2021.

    Lazarov je takva radilica i okosnica svjetskog rukometa a ustvari mu se daje premalo prostora u medijima. Jedan od najvećih svih vremena a ego mu se time ne hrani.

  • 08.04.2021.

    Kako pojedini novinari vole nekog nazivati Dule umisto pravim Hrvatskim imenom Domagoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare