To je to što me zanima!

Karačić: Rijeka je ipak najveći gubitnik sezone, a Hajduk je stvarno na jako dobrom putu...

Hrvoje Smolčić morao je biti pametniji, kapetan nekog kluba ne smije na takav način dobiti dva žuta kartona. Oduševio je Dario Melnjak, a suđenje je bilo na razini finala Kupa, kaže Branko Karačić
Vidi originalni članak

Hajduk je u finalu Hrvatskog nogometnog kupa s 3-1 svladao Rijeku, tako vratio "Rabuzinovo sunce" u Split nakon devet godina. Zanimljivu utakmicu na Poljudu pratili smo u društvu stručnog komentatora 24sata Branka Karačića koji priznaje kako su Splićani zasluženo stigli do ovog trofeja, ali i kako je momčad Valdasa Dambrauskasa na pravom putu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • 27.05.2022.

    Konacno je prvenstvo postalo zanimljivo! Umjesto dva vjecna derbija dobili smo cetiri i to je po meni najveca pozitiva i trebamo slaviti svoje klubove na dostojanstven nacin! Veselim se kad moj Dinamo osvoji naslov ali isto tako respekt i cestitka Hajduku na kupu! Lijepa li si…

  • gdejepecat 27.05.2022.

    Ovaj je još pod dojmom slavlaj pa i lupeta! Rijeka niti je ulagala niti je iskazivala želju za trofejem ove godine, čak su se ograđivali da ulaganjem u mlade se žele osnažiti u budućnosti.

  • Purger_ 27.05.2022.

    Totalno nerealan komentar, jer se ove godine za hajduk baš jako kralo, ako su priče da se i za Dinamo kralo prijašnjih godina onda se i ove za hajduk, i tu svaka priča stane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare