To je to što me zanima!

Karadžić: Šimunić je kriv što Srbija nije otišla na SP u Brazil

Predsjednik srpskog nogometnog saveza optužio je Josipa Šimunića za neodlazak na SP u Brazil. Joe je prekršajem nad Sulejmanijem zaustavio kontru u Beogradu...
Vidi originalni članak

Šimunićev prekršaj na Sulejmaniju spriječio nas je da pobijedimo Hrvatsku i možda odemo u dodatne kvalifikacije. A tamo bismo mogli puno toga napraviti. Prvi put imamo 30, 40 igrača i svakog izbornika boljet će glava, rekao je predsjednik srpskog saveza, Tomislav Karadžić.

Hrvatska je u rujnu prošle godine bodom na Marakani izbacila Srbiju iz igre i pripreme za dodatne kvalifikacije mogle su početi. Mario Mandžukić zabio je za 1-0 i utišao domaće navijače. Srbija je izjednačila, a u 81. minuti utakmice sami smo im ponudili pobjedu.

Srna je loše izveo korner, Sulejmani je krenuo u kontru, a Joe Šimunić ga je dočekao. I polegao na travu. Prekršaj je bio brutalan, Srbi su tražili žestoku kaznu, Englezi ga proglasili jednim od najgorih startova, a Joe je rekao kako bi, ako treba, sve ponovio.

- Bio je to taktički prekršaj, ne vidim ništa sporno u njemu. Sulejmanija znam od ranije, dobar je dečko, odmah sam mu se ispričao. Mislim da bi svaki profesionalac na svijetu napravio to što sam ja napravio, podmetnuo leđa - kazao je Šimunić koji je dobio izravni crveni karton.

Srbiji nije samo Joe kriv. Predsjedniku saveza nije sjelo ni pomlađivanje reprezentacije dok je Siniša Mihajlović bio izbornik.

- Neodlazak u Brazil je naš najveći neuspjeh. Iako smo rekli da je vrijeme za remont i pomlađivanje momčadi, to je bilo pretjerano. Nije tako moralo biti - kazao je Tomislav Karadžić na skupštini srpskog saveza u Staroj Pazovi.

Idi na 24sata

Komentari 168

  • marsonia 19.03.2014.

    General Joe obavio svoj posao besprijekorno

  • Srbin021 19.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jure_zd 19.03.2014.

    al ga trolla ovaj kara to je cudo :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare