To je to što me zanima!

Karamba i Karambita: Meksiko i Kamerun podijelit će bodove?

Uzet će po bod? Dvoje iz Lige vidovnjaka 24sata prognoziralo je da će drugi susret skupine A između Meksika i Kameruna (Natal, 18:00 sati) završiti bez pobjednika
Vidi originalni članak

Samo za 24sata u Ligi vidovnjaka prognozirali su drugu utakmicu naše skupine Meksiko - Kamerun. Dvoje je prognoziralo neodlučen rezultat, a po jedno pobjedu Meksika, odnosno Kameruna.

- Meksiko je strašno motiviran, on bi općenito mogao puno napraviti na ovom prvenstvu - počela je poznata parapsihologinja Vera Čudina.

Svađe među Kameruncima presudne su za tipovanje Čudine.

- Baš te nesuglasice o novčanim nagradama prije prvenstva mogle bi ih sad koštati pobjede. Bit će zbog toga i na utakmici nestabilni, a njihov trener Finke mogao bi potpuno izgubiti živce - prognozirala je Vera Čudina.

Bez obzira na nesuglasice i na to što je Meksiko prema kladionicama blagi favorit, Mirela Marković tri je boda upisala Kamerunu.

- I vjerojatno će pobijediti zabivši gol iz penala. Imaju bolji aspekt od Meksika i u prednosti su - dodala je Marković.

Jadranka Nikolić i Ivan Gotal kažu da će završiti neodlučeno.

- Vidim da je Meksiko favorit, no mislim da Kamerun neće izgubiti, a najbliži je neodlučeni rezultat. I s aspekta oba izbornika Kamerun je u maloj prednosti. A u zadnjih pet godina točnost mi je velika - objasnila je numerologinja Jadranka Nikolić.

Tarot majstor Ivan Gotal smatra da će na toj utakmici biti svega.

- Suđenje bi moglo biti sporno, a za navijače obje momčadi bit će stresno. Završit će bez pobjednika.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 26listopad 13.06.2014.

    jaka vam liga

  • Zeleni_Zub 13.06.2014.

    Liga vidovnjaka 24 sata?stvarno?!

  • user_105430 13.06.2014.

    Meksiko je nikad lošiji nazad dosta godina jedva prošli kvale, igra im slaba a mijenjali su izbornike kao čarape, Kamerun također ništa bolji, u svađi od prošlog prvenstva i timski duh im je na nuli i bez obzira kako ova tekma završi ako ne odigramo dobro protiv ovakva dva lošija tima od nas nezaslužujemo biti u drugom krugu, i još se nadam de će Niko staviti Kovačića na klupu jer je on još zelen u glavi a imao je lošu sezonu iza sebe i dečko nema samopouzadanja i netreba ga forisrati i više ćemo dobiti njegovim ulaskom sa klupe nego startom a bit će vremena za njegov start u budućnosti sad je to još prerano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare