To je to što me zanima!

Karantena: LeBron James obolio od svinjske gripe?

U klubu ponajboljeg košarkaša svijeta zabrinuti su jer je James osjetio malaksalost. Simptomi govore da riječ o svinjskoj gripi, ali još se čeka pregled
Vidi originalni članak

Ponajboljem košarkašu današanjice, zvijezdi Cleveland Cavaliersa LeBronu Jamesu (25), iz klupske su liječničke službe naložili da ostane u kućnoj karanteni. Razlog tome jest preventiva, da se ne raširi bolest među ostalim igračima lanjskih finalista doigravanja na Istoku. Iz kluba su potvrdili da James ima simptome gripe, kao i njegovi suigrači Darnell Jackson i Coby Karl, kojima je također naloženo da ostanu kod kuće u krevetu.
Lokalni dnevnik Cleveland Plan Dealer u srijedu je objavio vijest da se James vjerojatno zarazio virusom svinjske gripe (H1N1). Iz kluba su potvrdili da će ga, kao i preostalu dvojicu igrače, testirati na virus H1N1. James je poslan kući s treninga u utorak nakon što je osjećao malaksalost par dana. Nije ga bilo na jutarnjemu šuterskom treningu u srijedu, kao ni na večernjoj utakmici protiv Washingtona u klivlendskoj Quicken Loans Areni. Bez njegove pomoći Cavaliersi su izgubili od Washington Wizardsa 109-104.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • torcida-1950- 15.10.2009.

    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare