To je to što me zanima!

Karatist na golu prijeti i Mirku Aliloviću: Filip Ivić će biti klasa

Čast mi je što ću braniti s Mirkom Alilovićem, ali znam da moram još puno učiti i napredovati, kaže Ivić (20). U kvalifikacijama za EP debitirat će za reprezentaciju
Vidi originalni članak

Iznenadio me mali Ivić, zaista je odličan, čudio se nakon ogleda CO Zagreba i Barcelone golman Katalonaca, veliki Arpad Šterbik.

- Uh, to je jako lijepo čuti. On i Omeyer su mi uzori, već godinama dva najbolja golmana na svijetu. Donedavno nisam mogao ni pomisliti da ćemo igrati jedan protiv drugoga - kaže Filip, koji je u prvih 30 minuta protiv Barce obranio čak 11 lopti.

- Veliki je pobjednik i veliki radnik. Bit će klasa - uvjeren je Slavko Goluža, koji je mladog Zagrebova golmana pozvao i u reprezentaciju.

- Nisam mogao vjerovati kad sam čuo da sam na popisu - rekao je Ivić i nastavio:

- Zbog reprezentacije sam se i počeo baviti rukometom. Trenirao sam karate, ali 2003., nakon što smo postali svjetski prvaci, otišao sam na rukomet. Na prvom treningu trener je pitao tko će na gol, ja sam se javio i na golu sam ostao. Pomogao mi je i karate, za reflekse...

Bit će u društvu Mirka Alilovića i ostalih “kauboja”.

- Mirka gledam već godinama, još otkad sam bio klinac, i bit će mi čast braniti uz njega - skroman je Filip, koji bi Aliloviću uskoro mogao postati i konkurencija.

- Polako... Još moram puno učiti, napredovati. Treba mi još vremena, ali zasad ide zaista jako dobro.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • koprivničanac 22.10.2012.

    svaka čast i samo tako naprijed

  • akcijski akademik 22.10.2012.

    samo naprijed!!

  • AnteFilipovic 22.10.2012.

    gobac i mamić,ubojice našeg sporta,da imamo prave ljude bili bi još 3 puta uspješniji

Komentiraj...
Vidi sve komentare