To je to što me zanima!

Karim Benzema: Želim u Real; Lyon: Ostaješ ovdje

Najbolji strijelac i nogometaš Lyona, Karim Benzema, još je jednom istaknuo svoju želju za odlaskom u Real Madrid, no Lyon ga ne pušta
Vidi originalni članak

U posljednje se vrijeme svaki prijelazni rok dočekuje s nestrpljenjem i iščekivanjem u kojem će klubu Karim Benzema nastaviti karijeru. Njegova je želja samo jedna - Real Madrid, no odluku o napuštanju kluba s kojim je ugovorno vezan do lipnja 2013. godine ne može donijeti sam. Njegova je sudbina u Lyonovim rukama, a namjere sedmerostrukog uzastopnog francuskog prvaka kose se s željama strijelca deset pogodaka ove sezone.
- Već sam nekoliko puta rekao da je od dječačkih dana moj san zaigrati za Real Madrid. Postoji još nekoliko zanimljivih momčadi, no Real je klub koji mi se najviše sviđa - kazuje 21-ogodišnji napadač Lyona. Da mu želja neće tako brzo biti ispunjena tvrdi pak predsjednik francuskih prvaka, Jean-Michel Aulas, prema čijim riječima Benzema ne treba razmišljati o napuštanju kluba još neko vrijeme.
- On je nogometaš koji igra važnu ulogu u našem klubu. I ostat će. Barem do 2010. - jasan je Aulas na temu o igraču kojem klauzula u ugovoru kazuje da može napustiti sredinu jedino pod uvjetom da kupac odluči platiti sto milijuna eura odštete.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • hudy777 22.12.2008.

    znam malo se zajebavam istina ne vrijedi 100 milijuna

  • user_29435 22.12.2008.

    hudy istina imaju para,ali benzema ne vrijedi 100 milja,a uz to je i velika financijska kriza i svi bi trebali \"stegnuti remene\"

  • user_24105 22.12.2008.

    mamić će njega kupiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare