To je to što me zanima!

Karius, jesi li to ti? Alisson je probao driblati pa je dobio gol

Liverpool je na neugodnom gostovanju kod Leicestera izvukao vrlo važnu pobjedu 2-1. No, osim rezultata, utakmica je obilježena po velikoj pogrešci Alissona kojom je pomalo podsjetio na Kariusa...
Vidi originalni članak

Liverpool je tijekom ljeta odradio nekoliko sjajnih poslova u vidu dovođenja novih igrača, a navijače je posebno obradovao transfer Alissona Beckera iz Rome za kojeg su 'redsi' izdvojili vrtoglavih 78 milijuna eura. 

U prva tri kola Alisson se predstavio u zaista sjajnom svjetlu. Nije on primio niti jedan gol, a navijače je čak zabavljao i raznim driblinzima protivničkih igrača. 

No, u četvrtom kolu i gostovanju kod Leicestera, brazilski golman nije se baš proslavio te je svojom glupošću podsjetio na bivšu Liverpoolovu 'jedinicu' Lorisa Kariusa.

Postoji razlog zašto nosi golmanski dres

U 68. minuti Alisson je primio jednu loptu unutar svog kaznenog prostora koju mu je poslao Van Dijk, a onda probao predriblati napadača domaćih Ihenacha

Međutim, Nigerijac se nije dao nasamariti te mu je oduzeo loptu, a onda poslao povratnu za Ghezzala koji mirno pogađa u praznu mrežu za svoj prvi gol u dresu Leicestera i to u debitantskom nastupu. 

Kolumnist Sportsmaila Jaime Redknapp bio je šokiran potezom golmana Liverpoola.

- Ovo je najgori Cruyffov okret koji sam ikad vidio. Istina, dobio je lošu loptu od Van Dijka, ali mogao ju je ispucati, umjesto toga odlučio se na dribling. No postoji razlog zašto ima golmanski dres. Volim kad golmani igraju visoko, to je bitno u današnjem nogometu, ali ovo je nešto sasvim drugo - rekao je Jaime Redknapp.

Na svu sreću za Brazilca, momčad Jürgena Kloppa na kraju je ipak ostvarila vrlo vrijednu pobjedu (2-1) zahvaljujući golovima Manea i Firmina.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kele2 02.09.2018.

    A dogodi se svakom ne može ni golman uvijek sve braniti međutim nekužim kako može primiti ovakav gol zašto je išao driblati,samo da je na puca stvar rješenja ok da je primio nekakva odbila se lopta od njega ispala ali ove golove nekužim što im se dogodi da idu driblati ili su se umislili ili što stvarno najgluplji golovi koji postoju

  • čoviksjuga 01.09.2018.

    Bilo je samo pitanje trenutka kada će se ovo dogodit jer je na svakoj utakmici radio slične stvari !? Srećom bez posljedica na rezultat. Ponovi li ovo na klupu sa njim. Bolji je golman od Mignolea to je nesporno ali ako bude "dokazivao" da je glupnji onda je svejedno tko brani !

  • kontramrakukontrasili 01.09.2018.

    Nema uopće smisla za dribling

Komentiraj...
Vidi sve komentare