To je to što me zanima!

Karius nepoželjan u Bešiktašu, Turci ga žele vratiti Liverpoolu

Loris Karius je ljetos otišao iz Liverpoola na dvogodišnju posudbu u Bešiktaš. Navijači mu nisu oprostili dvije velike pogreške u finalu Lige prvaka, a sada ni Turci nisu zadovoljni njegovim predstavama
Vidi originalni članak

Muke Lorisa Kariusa nisu prestale ni odlaskom iz Liverpoola jer golmanu samo tri mjeseca nakon dolaska prijeti 'protjerivanje' iz Turske!

Kariusove nesreće su započele krajem prošle sezone kada je krenuo nizati velike pogreške, a sve je kulminiralo finalom Lige prvaka u kojemu je izravni krivac za dva Realova gola. Redsi su zbog njega morali srušiti rekord za brazilskog golmana Alissona, a Kariusa su poslali na dvogodišnju posudbu u Bešiktaš koji isplaćuje polovicu njegove plaće.

Ali, čini se da ni Turke nije uspio impresionirati pa Bešiktaš gleda kako ga najbolje može 'utopiti' natrag Liverpoolu. Fotomaç piše kako će pokušati s Englezima ispregovarati poništenje posudbe, ali i dolazak Divocka Origija umjesto njemačkog golmana. 

Kloppu se od njega ne bi trebalo biti teško odvojiti jer nije odigrao niti minute ove sezone. Ali, pitanje je što će s neželjenim Kariusom... 

Nijemac je unatoč kiksevima ove sezone prvi golman Bešiktaša, ali zbog velikih pogreški u utakmicama s Bursasporom i Malmöom ne gledaju ga baš blagonaklono.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • sena2 31.10.2018.

    Svi se loze na ove lazne objave i na naslove tipa agonija se nastavlja!Pazi Besiktas ga zeli vratiti L'poolu a on im prvi golman!?!Pa kako novinari dragi?Po cemu zakljucujete?Valjda bi trebao zavrsiti na klupi ako bi bio nepozeljan!!!Ko vam pise ove clanke molim vas??

  • Exterminator 30.10.2018.

    Više puta se sjetim Kelave koji je pred otprilike 10 godina bio talentirani mladi golman Dinama ... jest da je imao par kila viška ali bio je dobar stabilan golman sve do one sramotne utakmice protiv Lyona 1 : 7 koja je bila namještena ...nakon toga njegova karijera je otišla strmoglavo dolje a tako će vjerojatno i ovaj proći , teško je vratiti samopouzdanje pogotovo kad te klubovi počnu slat na jednu pa na drugu posudbu a svi te kao golmana sa reputacijom gledaju pod povećalom

  • Gunersss_ 30.10.2018.

    Lik je primao jos gore golove u besiktasu nego u liverpoolu,ja kad sam vidio nisam vjerovao da moze bit jos losiji! Ne znam zasto ga neki UPORNOOOO brane kad je lik katastrofa,kakav dobar golman daj me nemojte nasmijavat! nit mozga nit znanja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare