To je to što me zanima!

Kariusa tješi i Realov veznjak: Puno hrabrosti, dragi prijatelju

Loris Karius je glavna tema ovih dana nakon velikih grešaka koje je napravio u finalu Lige prvaka. Mnogi osuđuju Nijemca, a sjajnu gestu je napravio igrač Reala Dani Ceballos
Vidi originalni članak

U subotu je Real Madrid došao do svog 13. naslova Lige prvaka pobijedivši Liverpool 3-1, a utakmicu su obilježile dvije velike greške golmana Liverpoola Lorisa Kariusa.

UNIŠTILO GA FINALE Javio se Karius: Nisam spavao do sada, znam da sam ja krivac

Karius je odmah poslije utakmice shvatio kakve je greške napravio i ispričao se navijačima koji su mu oprostili. No nisu svi tako milostivi. Cijeli nogometni svijet bruji o njegovim pogreškama, a Nijemac je čak dobio i prijeteća pisma od navijača.

TRAGIČAR FINALA Strašno! Policijska istraga jer Lorisu Kariusu prijete smrću

Dani Ceballos, veznjak Reala koji nije ulazio u subotnjem finalu, napravio je sjajnu gestu koja mora biti na primjer svima. Španjolac je Kariusu preko Twittera uputio poruke podrške, kako bi mu barem malo pomogao.

- Padanje je dopušteno, a ustajanje je obveza. Puno hrabrosti, prijatelju. Nogomet uvijek pruži drugu šansu. Idemo! - napisao je na Twitteru Ceballos. 

Pred Kariusom su sada jako teški dani, u pokušaju da zaboravi te greške. No to će biti jako teško. To su greške koje će obilježiti njegovu karijeru, a na njegovim kolegama i klubu je da mu pruže što veću podršku.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 29.05.2018.

    Karius je jednostavno loš golman i nije on kriv ništa već oni koji su ga "instalirali" u klub.

  • hercules18 29.05.2018.

    Fabinho u Luverpool, Sokratis u Arsenal...24 sata nista a? sam9 barca i real... bilo vi vrijeme prestati vas citati

  • trpaj_sirotinju 29.05.2018.

    moš mislit utjehe,čovjek ga još samo više sprda ovako

Komentiraj...
Vidi sve komentare