To je to što me zanima!

Karleuša zapalila regiju: Hrvati će osvojiti SP! Zaslužili su to...

Srpska pjevačica, koja je najavila da će trčati gola do Moskve ako Srbija pobijedi Brazil, otkrila je za koga je u polufinalu, Hrvatsku ili Englesku. Jelena Karleuša je, kao i Novak Đoković - za Vatrene
Vidi originalni članak

Hrvatska u srijedu u 20 sati igra novu veliku utakmicu generacije.

Protiv Engleske za finale Svjetskog prvenstva. Opet će cijela Hrvatska biti na ulicama, opet će svi pratiti svaki pokret Modrića, Mandžukića, Rakitića i društva nadajući se da će nas odvesti u prvi finale u povijesti ove naše male države. 

Hrvatska je sjajnom igrom osvojila i srca protivničkih navijača, posebno u regiji. Novak Đoković javno je podržao Vatrene, a sad je to učinila i njihova poznata folk pjevačica, Jelena Karleuša, inače supruga srpskog reprezetativca Duška Tošića.

- Hrvati će pobijediti na Svjetskom prvenstvu. Zaslužili su - napisala je na Twitteru.

Inače, Jelena je uoči utakmice Srbije i Brazila obećala da će trčati gola do Moskve, ako Srbija pobijedi. Brazil je slavio i poslao 'orlove' kući, a Jelena je ostala obučena.

No sad će navijati za Hrvatsku. 

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Njegos_Bg 12.07.2018.

    Ne znam sta je vama toliko cudno sto je ona ovo rekla i za to ne trebaju nikakva muda (citam iz komentara). Vecina Srbije je juce navijala za Hrvatsku, ja sam sedeo u kaficu u centru Bg, a pored mene su sedele dve Hrvatice(u HR dresovima) i naravno od uzbudjenja vristale celu utakmicu, niko ih nije ni pogledao popreko, cak su ih i bodrili. Tako da dodjite u Bg da vidite pravu sliku, a ne citajte bljuvotine "novinara koji lupetaraju (i sa jedne i sa druge strane) poz!

  • giovanni123 12.07.2018.

    Jelena hvala ..pozitivno i udri ..neka pati koga smeta ..!!

  • Gademz_1 11.07.2018.

    ahahaha ima naocale vece i sire od mog mobitela

Komentiraj...
Vidi sve komentare