To je to što me zanima!

Karlo Primorac potpisao je za Dinamo na šest mjeseci

Karlo Primorac novi je napadač Dinama. Zdravko Mamić objavio je da je posao gotov. Primorac će se priključiti timu nakon što se vrate s priprema
Vidi originalni članak

Dosadašnji napadač Osijeka, 25-godišnji Karlo Primorac novi je napadač Dinama. Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić objavio je da je posao zgotovljen i da će se Primorac 'modrima' priključiti po povratku iz Turske. Mamić je objasnio da su Primorca kupili zadnjeg dana prijelaznog roka, ali da ih je Karlo zamolio da ne ide s njima na pripreme zbog privatnih problema. Dok se Dinamo pripremao, Primorac je u Maksimiru trenirao s juniorima.
- Karla pratimo već pet godina. Uvijek nam je u Maksimiru zadavao probleme u dresu Osijeka. Htjeli smo ga i prije, ali bio je ozlijeđen pa smo odgađali transfer. Sad kad je dobio slobodne papire, odmah smo ga uzeli - rekao je Mamić za JL.
Dinamo je s Primorcem potpisao na šest mjeseci s mogućnošću produžetka ugovora na tri godine. Da dovođenje Primorca nema veze s odlaskom Mandžukića potvrdio je Mamić.
- Nisu oni izravni konkurenti. Primorac je prava špica, a Mandžo malo drugačiji. Izvjesno je da će Mandžukić otići, ali ne zato jer ga tjeramo, nego zato jer je zanimljiv tržištu. Vidjet ćemo na ljeto kakve će ponude doći - završio je Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • zzmm 11.02.2010.

    VEEEELIKOOOO HVALA DINAMU što nam je pomogao rješiti se ovog \"golgetera\".Nadamo se da ce odsada na isti način \" POMAGATI \" dinamu kroz svoje NEZASITNO zabijanje golova!!

  • v3c 10.02.2010.

    \"a ovaj Dinamov potez je da se pomogne klubu Osijek financijski\" tovar_69 ....došo je besplatno :)

  • tovar_69 10.02.2010.

    Hajdukova struko di ste sad?! a da ga je bilo dovest umisto tog vašeg Andersona (čitaj: Paraibe i šta ti ja znam kako se zovu onih 5-6 Brazilaca što su se prije vratili nego došli), a ovaj Dinamov potez je da se pomogne klubu Osijek financijski, vratit će im Osijek tu uslugu, a Dinamo će ga ionako poslat na neku posudbu

Komentiraj...
Vidi sve komentare