To je to što me zanima!

Karlovčani u noćnoj molitvi: Samo nas Bog može spasiti...

Čak 20 igrača NK Karlovca u pratnji trenera Lucijanića čitalo je Bibliju, poslanicu Rimljanima sv. Pavla u crkvi Presvetog trojstva u Karlovcu u kasne sate četvrtka
Vidi originalni članak

Čitao sam Bibliju i pomolio se za spas kluba. Situacija nikad nije bila gora u 93 godine postojanja. Valjda će nam dragi Bog pomoći, rekao je Matija Mišić (23), jedan od nogometaša Karlovca, koji su u kasne sate četvrtka posjetili središnju crkvu.

Čak 20 igrača NK Karlovca u pratnji trenera Sanjina Lucijanića i tajnika kluba čitalo je Bibliju, poslanicu Rimljanima sv. Pavla u crkvi Presvetog trojstva u Karlovcu. Fra Ante Barišić nakon čitanja Biblije podijelio je igračima blagoslovljene krunice.

- Zahvaljujem vam se što ste dolaskom posvjedočili svoju vjeru koja nas potiče na zajedništvo da ljubimo jedni druge i hrabrimo. Zazivam Božji blagoslov da vas ove blagoslovljene krunice štite, imajte ih kod sebe i da baš one budu vaše oružje koje će vas štititi na vašem putu - rekao je fra Ante Barišić igračima i naglasio im da prvo igraju za Isusa, onda za NK Karlovac, a nakon toga za sebe i svoju obitelj.

Trener Lucijanić oduševljen je odazivom igrača:

- S obzirom da sam vjernik, ovo mi je bila ugoda, a ne obveza. Sretan sam ako sam ih barem jedan posto više približio Bogu. Za ekipu je ovo bila fenomenalna stvar.

Fra Ante Barišić je igraču Celiu Junioru dao posebnu crnu krunicu.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Pirja 30.03.2012.

    da je dobil bijelu, to bi bil rasisticki ispad odma....

  • zlikavac 30.03.2012.

    Dečki neće Vam Bog pomoći,,i to šta grijete stolice u crkvi Presvetog trojstva...put pod noge i zaradu tražiti u nekim boljim zemljama...dok HDZ vlada u Karlovcu, dok financijsku situaciju u klubu dirigiraju dotični visokopozicionirani HDZ-ovci u gradskim firmama,,,nema Vam spasa...sretno.....

  • Epson 30.03.2012.

    Dragi moji Karlovčani,sve je to ljepo..ja sam isto vjernik...ali sigurno vam Bog, neće poslat novac u klub,,,treba nešto vaša uprava napravit,a ne samo davat lažna obečanja....Junaci se pamte po djelima a ne po riječima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare