To je to što me zanima!

Karlović okrenuo protiv Ćorića i prošao u 1/4 finala Bukurešta

Iako je izgubio prvi set nakon prve i jedine break-lopte koju je dao Borni Ćoriću, Ivo Karlović ipak se plasirao u četvrtfinale ATP-turnira u Bukureštu dobivši druga dva...
Vidi originalni članak

Dvoboj najvišeg i najboljeg mladog igrača na ATP-touru pripao je iskusnijem. Ivo Karlović svladao je Bornu Ćorića u hrvatskom okršaju u osmini finala ATP-turnira u Bukureštu 3-6, 6-3, 6-4.

Obojica tenisača imala su visok postotak prvog servisa u meču (Karlović 77 posto, Ćorić 70 posto), no bilo je podosta šansi za break, pogotovo na Ćorićev servis (šest). Div sa Šalate pružio je samo jednu priliku za obrat mladom Borni koju je ovaj i iskoristio te uzeo prvi set 6-3.

Karlović je u druga dva seta zaigrao još bolje na servisu ubacivši deset asova, čemu se Ćorić nije mogao suprotstaviti. Osim toga, Ivo je bio opasniji na reternu, što mu je i omogućio toliki broj break-lopti. Na kraju je nakon sat i 37 minuta igre slavio Karlović u njihovu prvom međusobnom meču.

U osmini finala turnira u Bukureštu iz serije 250 još je jedan hrvatski tenisač, Nikola Mektić, koji nakon povijesne pobjede u glavnom ždrijebu nekog ATP-turnira igra protiv Španjolca Daniela Gimena-Travera. Taj meč na rasporedu je kao treći iza 12 sati u četvrtak.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • hende007 23.04.2015.

    The king of aces i Doktor istovremeno, bravo Ivo.

  • thiemfedal 22.04.2015.

    cestitam ivo, aj drago mi sto si ti danas izasao kao pobjednik :)

  • BabaPela 22.04.2015.

    bravooo Ivo, a sad samo 7:6 svaki set do pobjede u finalu

Komentiraj...
Vidi sve komentare