To je to što me zanima!

Pamić: Karoglan je loše vodio derbije, vidi se da puca. Evo tko ima najviše šanse za naslov...

Tko kaže da Rijeka nema pritiska, Dinamo šepa, Hajduk nema igru, vidi to Mišković, zato i je dao novi ugovor Selahiju, doveli su Marića... Itekako Rijeka ide po naslov, smatra Igor Pamić
Vidi originalni članak

Izađite na balkone, pozdravite šampione, Rijeka šampion, orilo se Rujevicom. S razlogom, jer Rijeka doista izgleda šampionski. Zabili su 41 gol, najviše u prvenstvu, sedam više od Dinama i čak 14 golova više od Hajduka, koji je zabio 27, jedan manje od Slaven Belupa. A kad Hajduk, s deset puta većim budžetom, zabije manje golova od momčadi iz Koprivnice, onda to sigurno nije šampionska igra. Nije dobro izgledalo ni jesenas, no rezultati su sve pokrivali. Kao i Dinamo, koji je bio grozan. Blamaža protiv Lokomotive još je svježa, pa muka u Puli, gdje je Dinamo spasila tek loša reakcija Mateja Vuka u sudačkoj nadoknadi.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • Spužva_Bob_Skockani 06.02.2024.

    Onaj proslogodisnji Dinamo pred sezonu bi sad imao 15 bodova iznad svih. Pao je za dvije klase i pridružio se ovoj jadi koja se veseli što je prvenstvo zanimljivo. Na kraju će opet Dinamo profitirati i jedini igrati u Europi.

  • {matrix} 06.02.2024.

    Teško će sve to biti za moj Dinamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare