To je to što me zanima!

Karoglan kompletira stručni stožer! Na klupi Hajduka i mladi stručnjak iz Širokog Brijega

Sa sad već bivšim trenerom Hajduka otišao je i kompletan stručni stožer, pa tako Karoglan mora popuniti upražnjena mjesta pomoćnika
Vidi originalni članak

Ivan Leko je otišao, na klupu Hajduka vratio se Mislav Karoglan, trener koji je u prvom mandatu na klupi "bilih" neporažen u deset utakmica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sa sad već bivšim trenerom Hajduka otišao je i kompletan stručni stožer, pa tako Karoglan mora popuniti upražnjena mjesta pomoćnika.

Kako neslužbeno doznajemo, njegov prvi pomoćnik bit će, kao i do sada u dva navrata, Goran Karoglan, a uz njega bi trebao biti i dosadašnji trener kadeta Jure Ivanković, mladi stručnjak iz Širokog Brijega koji je na Poljud stigao u okviru razmjene za Marijana Budimira. Trener golmana trebao bi postati Darko Franić, dok na upražnjeno mjesto kadeta uskače Luka Vučko.

PET KLJUČNIH PITANJA Može li Jakobušić uzeti titulu i ostati? Troši 30 milijuna eura i ne bude li Hajduk prvi - 'ide ća' DA VAS VIDIMO... Igrači su inicirali smjenu Leke i dolazak Karoglana! A ovo su prvi potezi novog trenera...

Karoglan će drugi put na klupi Hajduka debitirati protiv Slaven Belupa u Koprivnici (petak, 18 sati), a "bili" u taj okršaj ulaze s dva boda zaostatka za vodećom Rijekom.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Antiblitvar... 26.10.2023.

    Badava vam jos novih trenera,letva vas rastura iznutra...

  • simba os 25.10.2023.

    Dok kompletira stožer dobit će otkaz !

  • Dalmatinac1911th 25.10.2023.

    Treba dovesti Harija Vukasa. To je pravi stručnjak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare