To je to što me zanima!

Karoglan na treninge Hajduka pozvao dvojicu kadeta: Najbolji je strijelac lige, sad uči od Livaje

U četvrtak je prva momčad Hajduka nastavila s pripremama za iduću utakmicu u HNL-u protiv Istre, a uz Livaju, Sahitija, Dolčeka i Dajakua u ofenzivnoj je liniji bilo i jedno novo lice
Vidi originalni članak

Nakon tri dana odmora Hajduk je u četvrtak nastavio s treninzima prve momčadi, a na njemu su se pojavila dvojica novih lica, 15-godišnji Bruno Durdov i 16-godišnji Duje Milišić, obojica članovi kadetske momčadi.

Durdov je mladić rođen 11. prosinca 2007. igra na poziciji napadača i najbolji je strijelac Prve HNL za kadete s osam golova u prvih 11 kola. Milišić je lijevi bek, a obojica su hrvatski reprezentativci do 17 godina.

POGLEDAJTE VIDEO: Akcija jaja zbog Hajduka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bruno je lani skupio četiri nastupa za U-15 reprezentaciju u utakmicama i zabio u pobjedi nad Crnom Gorom 3-0, a ove jeseni zabilježio je i prve minute u selekciji koju vodi brončani "vatreni" Robert Jarni. U kvalifikacijama za Euro zabio je i asistirao u slavlju nad Farskim Otocima (6-0).

Mislav Karoglan nagradio je mladića pozivom da se priključi prvoj momčadi u nedostatku napadača s obzirom na to da su Aleksandar Trajkovski (Sjeverna Makedonija), Roko Brajković (Hrvatska U-19) i Filip Čuić (BiH U-21) zauzeti reprezentativnim obvezama. Radio je s Markom Livajom i skupljao neprocjenjivo iskustvo.

Bruno Durdov nema pravo nastupa za prvu momčad do 16. rođendana i ne može oboriti rekord Luke Vuškovića koji je sa 16 godina i dva dana zaigrao u porazu od Dinama na Maksimiru u veljači. Prva Hajdukova utakmica seniora na rasporedu je šest dana nakon Brunina 16. rođendana, također na Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • mars7 18.11.2023.

    hajduk sve bolji bravo

  • kruti1000 17.11.2023.

    mr. primitivus fakat izgleda kao KRMAK....

  • najnajjaci 17.11.2023.

    Treba učiti od najboljih plavih ,kakav Livi .

Komentiraj...
Vidi sve komentare