To je to što me zanima!

Karte za 'meč stoljeća' planule za 60 sekundi, neke i po 7500 $

Tek 60-ak sekundi nakon što su puštene u prodaju, planule su sve raspoložive karte za "meč stoljeća" između Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaa 2. svibnja...
Vidi originalni članak

Ulaznice za boksački meč stoljeća, kako se naziva sraz Amerikanca Floyda Mayweathera i Filipinca Mannyja Pacquiaa, rasprodane su za svega jednu minutu u četvrtak navečer. 

Organizatori su pustili ulaznice na stranicama mgmgrand.com i ticketmaster.com, no vjerojatno se nisu nadali da će papirići vrijedni od 1500 do 7500 dolara u legalnoj prodaji otići za samo 60-ak sekundi. Moglo se kupiti četiri ulaznice po osobi, a serveri su pali i prije nego što je prodaja počela.

Najskuplja mjesta oko samog ringa, vrijednosti 10.000 dolara, nisu puštena u prodaju. Zadane su cijene, dakako, puno više na crnom tržištu. Vjeruje se kako će postići cijenu veću i od 200.000 dolara. Već ih možete nabaviti na StubHubu, gdje postižu cijenu od 30 do 70 tisuća dolara.

Zanimljivo je da će se i prvi put u povijesti naplaćivati ulaznice za vaganje boraca, i to po deset dolara. Sav prihod ići će u humanitarne svrhe.

Kacapitet dvorane MGM Grand u Las Vegasu je 16.800 mjesta, a borba je na rasporedu u 18 sati po lokalnom vremenu u subotu, 2. svibnja, odnosno 3 ujutro u nedjelju po hrvatskom vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • joca jakarta 25.04.2015.

    majko mila kakvi sve likovi ode komentiraju

  • bonecrusher 25.04.2015.

    Žalosno je to da mi je čak i Kličko zanimljiviji od njih.

  • bonecrusher 25.04.2015.

    Loše bi obojica prošli i na natjecanju "Pučkoškolske djece"- jer i među tom djecom ima puno jačih i težih od njih. Teško im je pronač suca, jer je i onaj najmanji - veći i jači od njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare