To je to što me zanima!

Kasni na pripreme Reala: Luku Modrića muči teška upala uha

Nakon što je zaliječio ozljede mišića te istegnuće ligamenata koljena, Luka je zakasnio na Realove pripreme zbog upale uha. U Madrid ipak stiže tijekom subote
Vidi originalni članak

Za upalu uha liječnici kažu da je bol koja se ne zaboravlja cijeli život. Upravo takvu, nepodnošljivu bol osjetio je, doznajemo, Luka Modrić u ponedjeljak navečer.

Lukini najbliži kažu da sutradan nije više mogao spavati od bolova te je nekoliko sati proveo na Hitnoj pomoći u Zadru.

Upravo je to bio razlog zbog kojeg se nije jučer priključio treninzima Reala pod vodstvom novog trenera Rafe Beniteza.

Dva-tri dana Modrić se mučio s oštrom boli u uhu, nazvao je i Realovu liječničku službu za savjet te Benitezu objasnio da će u Madrid stići tek u subotu budući da mu u takvom stanju liječnici ne preporučuju putovanje avionom, bolovi se samo intenziviraju.

Jučer mu je već bilo bolje i Modrić je s obitelji pakirao stvari za današnji povratak iz Zadra u Madrid. Godišnji odmor je gotov, Luka je zaliječio probleme s lanjskim ozljedama i trebao bi se priključiti pripremama Real Madrida u stopostotnom angažmanu nakon što je zadnjih šest mjeseci izgubio zbog ozljeda. Najprije mu je puknuo kvadriceps na utakmici reprezentacije u Milanu, zbog čega je pauzirao više od tri i pol mjeseca, a u završnici sezone istegnuo je ligamente koljena.

Za nekoliko dana Real putuje na prvi dio priprema u Australiju, gdje će 18. srpnja igrati protiv Rome, a 24. protiv Manchester Cityja (obje utakmice igraju se u Melbourneu). Krajem mjeseca idu u Kinu (igrat će protiv Intera i Milana). Završni dio priprema obavit će u Europi, igrat će na turniru u Münchenu pa u Oslu protiv Valerenge.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • user_434105 11.07.2015.

    istražitelji Mamića previše glupih i nepotrebnih pitanj postavljali da je obolio na uho.

  • delboy44 11.07.2015.

    a upala uha se po novom zove 'uskok'

  • 11.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare