To je to što me zanima!

Suzavcem su smirivali nerede: 'Tudor je rekao da neće igrati'

Policija je bacila suzavac koji se vjetrom raspršio nad travnjak i tribine zbog čega je zrak bio gotovo nemoguć za disanje. Utakmica je kasnila, a kada se konačno održala Marseille je slavio i PSG-u došao na minus pet
Vidi originalni članak

Nakon što je u Kneževini Monaco slavio protiv PSG-a, Igor Tudor je sa svojim Marseilleom pobijedio Clermont na gostovanju u utakmici koja je kasnila 45 minuta zbog nereda ispred stadiona. Tudorova momčad slavila je 2-0 i primakla se Parižanima na samo pet bodova zaostatka.

Prema pisanju francuskih medija policija je bacila suzavac koji se vjetrom raspršio nad travnjak i tribine. "Zrak je gotovo nemoguć za disanje zbog suzavca, a navijači imaju šalove preko nosa i usta", piše RMC koji dodaje:

"Igor Tudor obišao je travnjak i ustanovio da zrak još nije 'čist' i još uvijek ne želi započeti utakmicu."

Tudor je na koncu, dok se zrak raščistio, pristao na početak utakmice, a u 44. minuti je njegovu momčad u prednost doveo Alexis Sanchez golom iz penala.

Sjajni Čileanac podebljao je prednost Marseillea u 81. minuti zabivši svoj drugi pogodak danas. S nova dva gola stigao je do 11 u francuskom prvenstvu te zasjeo na deveto mjesto ispred Lionela Messija koji je na 10.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dalmatinski čovik 12.02.2023.

    Igore vrime je

Komentiraj...
Vidi sve komentare