To je to što me zanima!

Kastrati potpisao za Dinamo, 'modri' su ga ostavili lokosima

Otkako sam došao u Hrvatsku, nadao sam se da ću jednog dana završiti u Dinamu. Hvala svima koji su mi omogućili da budem član najveće nogometne institucije na ovim prostorima, rekao je Lirim
Vidi originalni članak

Lirim Kastrati (21) novi je nogometaš Dinama, objavio je zagrebački klub u ponedjeljak, posljednjeg dana zimskoga prijelaznog roka.

Kosovski reprezentativac koji igra na poziciji krilnog napadača (najčešće desnoga), ali može igrati i lijevoga te klasičnu špicu, potpisao je petogodišnji ugovor s hrvatskim prvakom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do ljeta će, međutim, ostati na posudbi, a onda se priključiti prvoj momčadi Dinama.

- Otkako sam došao u Hrvatsku, nadao sam se da ću jednog dana završiti u Dinamu. Sada mi se želja ispunila. Želim zahvaliti svima koji su sudjelovali u ovome i koji su mi omogućili da budem član najveće nogometne institucije na ovim prostorima - rekao je.

U Lokomotivu je stigao iz albanskog kluba Škendija u ljeto 2017., kao 18-godišnjak, i igrao za juniore pola godine prije nego što je prešao među seniore. Za lokose je u dvije godine nastupio 74 puta i zabio 18 golova uz osam asistencija.

Dinamo je ranije ove sezone iz Lokomotive doveo veznjaka Luku Ivanušeca (20), koji se odmah priključio momčadi, i desnog beka Frana Karačića (23), koji će se također pridružiti na ljeto.

Kalik otišao u Goricu

Prometno je bilo i u Hajduku u ponedjeljak. Anthony Kalik (22), Australac hrvatskih korijena, potpisao je za Goricu.

Veznjak je imao skromnu minutažu kod Damira Burića, a dolaskom Igora Tudora pao je u drugi plan. Karijeru će pokušati oživjeti kod Sergeja Jakirovića. Radi se o transferu, ne o posudbi.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • DarkDarkDark 17.02.2020.

    Lirim Brekastrati.... bolje nego Kastrati.....

  • DarkDarkDark 17.02.2020.

    A koliko kosta koliko je transfer placen.....joj kakvo farbanje ociju javnosti. Zar stvarno ima ljudi koji misle da Mamic nije vise u klubu i da Lokomotiva nije dinamova druga ekipa i da je to neregularno.

  • mario164 17.02.2020.

    Pola ih propadne u Dinamu. A dinamo ih kupuje samo da ne odu konkurenciji. Onda ih za 6 mjeseci posudi Interu, Lokomotivi, gudovačkoj Lasti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare