To je to što me zanima!

Kastrati u Poljskoj: Dinamo je na njemu izgubio 700.000 eura

Kosovski napadač nije se proslavio u proteklih godinu dana u Dinamu pa su ga odlučili prodati Legiji za odštetu dosta manju nego kad su ga kupovali od Lokomotive, oko 1,3 milijuna eura
Vidi originalni članak

Bok, ja sam Lirim. Sretan sam što sam u Varšavi i jedva čekam susresti se s navijačima, rekao je dojučerašnji nogometaš Dinama po dolasku u glavni grad Poljske.

POGLEDAJTE VIDEO: Kastrati i Anđela na policiji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lirim Kastrati (22) u srijedu je stigao na liječnički pregled i potpis ugovora s varšavskom Legijom. Dinamo ga je posljednjeg dana prijelaznog roka u Poljskoj prodao za 1,3 milijuna eura odštete bez bonusa.

Dinamo je, prema Transfermarktu, Kastratija u veljači prošle godine kupio od Lokomotive za dva milijuna eura pa je na njemu, kako sad stvari stoje, izgubio 700.000 eura. Kosovski reprezentativac ostao je na posudbi na Kajzerici do ljeta.

Kastrati je za Dinamo odigrao 51 utakmicu, zabio četiri gola i devet puta asistirao. Nije ispunio očekivanja koja su od njega imali u Maksimiru i zato su se odlučili za rastanak.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • MladenValentić 03.09.2021.

    Problem je što nam je prvih jedanaest igrača koliko toliko kvalitetno, ali klupa je jako tanka i zamjene nam ne donose ništa nakon ulaska u igru. Da nam se ne dogodi kao sa stoperima, da zaredaju ozljede veznjaka i napadača, pa da se mora krpati sastav. Zaboravljaju li oni da igraju na tri fronta i da neće valjda koristiti glavne igrače dok god mogu stajati na nogama te ih maksimalno izraubati. Šlampavo i tromo su izgledali protiv Sheriffa, kako će to izgledati protiv protivnika u skupini, koji imaju brzanaca i trkača na bacanje?

  • D.Vader_43 01.09.2021.

    sam sebe je oštetio dinamo pere novac preko lokomotive

  • IvicaMikulčić 01.09.2021.

    Idiotski potez. Nikad se ne rješavaš tako brzih igrača već ih se treba znati iskoristiti. Kastratijeva brzina može bit itekako korisna. Dinamo nema puno brzih igrača i ovo je kretenski potez.

Komentiraj...
Vidi sve komentare