To je to što me zanima!

Kastratijev i Lokomotivin šou: Koprivničani primili pola tuceta

Sjajnu je utakmicu odigrao je Lirim Kastrati koji je iskoristio visoko postavljenu obranu koprivničkog sastava i veliki prostor iza njezinih leđa te je s dva gola i jednom asistencijom dominirao travnjakom
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici 7. kola Prve HNL Lokomotiva je u Kranjčevićevoj svladala Slaven Belupo s uvjerljivih 6-1 (2-0).

Sjajnu je utakmicu odigrao brzonogi napadač Lokomotive Lirim Kastrati koji je iskoristio visoko postavljenu obranu koprivničkog sastava i veliki prostor iza njezinih leđa te je s dva gola i jednom asistencijom dominirao travnjakom.

Prvi je gol Lokomotiva postigla već u 17. minuti nakon kombinacije Tolića i Drožđeka, na 2-0 preciznim je udarcem s 14 metara samo tri minute potom povisio Kastrati da bi domaći još dva gola postigli u prvih pet minuta nastavka.

Prvo je Cokaj pogodio jakim udarcem s 20-ak metara, a Kastrati u 50. izveo sjajan solo-prodor koji je okrunio golom. Na 4-1 smanjio je Krstanović iz kaznenog udarca, da bi do kraja utakmice Drožđek na nesebičnu asistenciju Kastratija i Petrak glavom nakon udarca iz kuta postavili konačnih 6-1.

Ovom pobjedom Lokomotiva je stigla na peto mjesto s 10 bodova, koliko ima i četvrta Rijeka koja  ima dvije utakmice manje odigrane, dok je Slaven Belupo osmi sa sedam bodova, koliko ima i sedma Istra 1961. Na vrhu je Dinamo sa 13 bodova i utakmicom manje, drugi Hajduk ima 12, a treći Osijek 11 bodova. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 24

  • milimoji100 31.08.2019.

    Nonstop Hajduk. Pa dajte im mir. Rjesili su se eurolige. Jer hocu na miru igra i trenirat. Sad im dolazi Dinamo na trening. Napunit ce opet stadion Jer Dinamo svak voli vidjet

  • Plava Krv 31.08.2019.

    Nerazumijem zasto je Dinamo uzeo Ivanuseca ispred Kastratija .. Hajrovic se vuce po terenu od pocetka sezone. Mislim da njemu treba konkurencija i malo vremena na tribini. Kastrati bi letio po tom krilu.

  • 31.08.2019.

    Serticevo vrijeme u Slavenu je proslo, Slaven potrazi pomoc Orescanina, on je slobodan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare