To je to što me zanima!

Katalinić: Zabit ćemo mi gol u Londonu, imamo veliku šansu

Ako ponovimo igru iz Dugopolja, vjerujem da se imamo čemu nadati. Bit će teško, moramo zabiti, vjerujem da hoćemo. Fulham će biti 10 % jači, kaže Ivan Katalinić
Vidi originalni članak

Uoči puta u London, gdje će pokušati zabiti gol Fulhamu i plasirati se u doigravanje za Europsku ligu, trener Splita Ivan Katalinić vjeruje kako njegovi momci neće propustiti povijesnu priliku.

- Ako ponovimo igru iz Dugopolja, vjerujem da se imamo čemu nadati. Bit će teško, moramo zabiti, vjerujem da hoćemo. Fulham će biti 10 posto jači, sigurno su u ovih sedam dana brusili formu, no sad se igra jedna, ne više dvije utakmice i to je naša prilika. U Dugopolju nismo iskoristili dvije stopostotne prilike, vjerujem da u Londonu hoćemo - kaže Katalinić.

Dobro poznaje engleski nogomet, tako i atmosferu koja njegove igrače čeka.

- Nije to više kao nekad, na engleskim stadionima je uglavnom kazališna atmosfera. Tako će biti i na stadionu Fulhama, 15-18 tisuća ljudi, bez posebnog pritiska. Jedino ukoliko protivnička momčad simulira, gledatelji se dižu na noge jer oni vole nogomet, a ne otezanje i simuliranje. Mi smo pokazali da znamo igrati i vjerujem da će nam na koncu i zapljeskati - kazao je Katalinić, a na pitanje spremaju li se za produžetke i penale odgovorio:

- Neće biti produžetaka. Ja se nadam da će biti 1-1 pa makar dali gol u sudačkoj nadoknadi.

Predrag Šimić u veznom redu Splita zadužen je za destrukciju protivničke igre. Svoj posao je odlično odradio u Dugopolju, nada se da će isto ponoviti u Londonu.

- Defenzivno smo dobro odradili, moramo nešto bolje odigrati u napadu i biti puno konkretniji. Oni su favoriti, sigurno da će biti ozbiljniji nego u prvoj utakmici, ali će imati i loših strana. Prijetit ćemo iz kontri i polukontri, uvjeren sam da se negdje u nama krije iznenađenje. A ako i dođe do udaraca s bijele točke, imamo mi golmana reprezentativnog kalibra, Andriju Vukovića, u kojega se možemo pouzdati - zaključio je Šimić.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • tsar 02.08.2011.

    moj osvrt na nase klubove...dinamo prolazi, varazdinu svaka cast,ali isto mislin da ce to dinamo pobjedit,mozda i sa dva razlike, ja san igra 2 na kladionici (2,2 kvota)...split, tesko tesko...fulham ce to na rutinu,njima je ovo samo jedna u nizu...a hajduk,ehhh...mislin da ce primit gol gotovo sigurno,znaci vrlo vjerovatno ispadaju...inace ovo komentiran kao navijac hajduka

  • GoranPuletic 02.08.2011.

    Split ima srce, a to je pokazao i u Spitu.Ima Katalinića.Prođe li prvih pola sata bez gola ima veliku šansu za prolaz što im od srca želim.

  • grgusan 02.08.2011.

    nemojte se plasiti engleza,udrite i pokazite zube

Komentiraj...
Vidi sve komentare