To je to što me zanima!

Katanec opet u sukobu s novinarima i igračima

Za sve su krivi hrvatski i makedonski novinari koji ruše atmosferu, kaže izbornik Makedonije Srečko Katanec. Hrvatska u subotu gostuje u Skoplju
Vidi originalni članak

Nisam odgovoran za ovakve rezultate. Ne znam ni što bi to trebalo značiti, jer mi igramo dobro i rezultati nisu adekvatni našim igrama, izjavio je jučer na okupljanju reprezentacije izbornik Srečko Katanec.
Zbog takvog stava Slovenac je opet “zaratio” s medijima, a sve više pucaju niti njegovog odnosa s igračima.
- Ne znamo točno što je s Pandevom, ne možemo ga dobiti već 4-5 dana - rekao je Katanec.
No s najboljim igračem svakodnevno se čuju makedonski novinari, pa im nije jasno kako se ne može čuti i izbornik. Iz Ku00F6lna se javio i Mitreski, koji je izjavio da Katanec “nema pojma” i da mu reprezentaciju sastavlja predsjednik saveza Hadžiristeski.
Slovenac mu je odgovorio da je on “falš igrač”, a najmanje vremena potrošio je na utakmicu.
- Prvi put se moram složiti s 'opozicijom’, Pančevom, Ringovim i Džaroviskim. Hrvatska je apsolutni favorit, pogotovo kad smo bez Pandeva. Pa jedan njihov igrač skuplji je od cijele naše momčadi - rekao je Katanec.

SREBRIĆ TRAŽIO ZAŠTITU ZA PROSINEČKOG?
Makedonski mediji tvrde, a za to imaju potvrdu i ljudi iz nogometnog saveza, da je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić tražio posebnu zaštitu za Roberta Prosinečkog zbog njegova sukoba s Katancem na utakmici s Makedonijom u Zagrebu. Dva bi zaštitara trebala Robija pratiti do svlačionice.
- Ha, ha, svašta! To nije istina, za to nema nikakve potrebe. Čak i da ima, ne bismo to tražili. U Skoplju su nas uvijek lijepo primali - demantirao je Srebrić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare