To je to što me zanima!

Katastrofa! Spursi raspuštaju sexy plesačice, fanovi šokirani

'Srebrne plesačice', zgodne cheerleadersice koje su godinama podizale atmosferu tijekom utakmice Spursa, više neće nastupati. Tako su objavili iz kluba, što je izazvalo šok navijača kluba...
Vidi originalni članak

Plesačice su tijekom godina bile obilježja NBA klubova, no vrijeme se polako mijenja, a prvi koji su se odlučili za promjene u najjačoj ligi svijeta su čelnici San Antonio Spursa.

Nakon što su preko 25 godina podizale atmosferu na NBA parketima navijačice Spursa zvane 'Srebrne plesačice' više neće dizati atmosferu u dvorani. Naime, Spursi su ih odlučili zamijeniti s grupom koja je više obiteljski nastrojena, zvanom "hype team".  Na ovaj potez Spursi su se odlučili nakon što su mnogi klubovi, a među njima i oni, dobili pritužbe na račun svojih navijačica, i to najviše zbog njihovih provokativnih odjevnih kombinacija.

Srebrne plesačice nastupaju od 1992., a krasila ih je odjevna kombinacija crno srebrne boje, no najpoznatije su bile po svojim kožnim kaubojskim hlačama. 

Tako su navijači, nezadovoljni ovom odlukom Spursa, pokrenuli akciju na društvenim mrežama s hashtagom 'bring back the chaps', s ciljem da se vrate navijačice. No iz kluba su objavili kako su odluku već donijeli. Svoj šok su podijelile i plesačice na društvenim mrežama.

- I dalje ne mogu to shvatiti. U totalnom sam šoku! - napisala je na Twitteru plesačica i članica ove skupine Alexis Flores.

- Srce mi je skroz slomljeno, nemam više riječi za organizaciju koja mi je toliko bila prirasla srcu - svoju tugu je podijelila i Alexis Bonilla.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • BMP 23.05.2018.

    Ono kad ti lijepe zene predstavljaju veci problem od 3 do 5 komada oruzja po glavi stanovnika. Kao sto je kod nas veci problem pobacaj nego gladna i bolesna djeca. Oni otisli na u k.... na jednu a mi na drugu stranu :D

  • Dennyy 23.05.2018.

    "Dobili prituzbe na racun svojih navijacica" .. sigurno se radi o zapustenim zenama koje ne vode brigu o sebi pa su ljubomorne jer postoje oku ugodne zene koje mame uzdahe muskog spola.. fiministiknje, maknule ste nam pit cure u f1, sads micete i navijacice.. najvece zlo svijeta, iskompleksirane babe, fuuuj

  • Blokirani Batina 22.05.2018.

    Da nisu drasticno izgubile na popularnosti ne bi ih smjenili. Zasto su izgubile na popularnostI? Zato sto su u navijacice morali primiti skoro svaku koja se prijavila bez ikakve "diskriminacije" za sto su zasluzne razne liberalne i feministicke udruge. Pitanje...da li bi vi radije gledali nekog modela kako plese ili plus size zensku? Nemam nista protiv punasnijih zena, ali nije sve za svakoga. Pogledajte npr Dallas Cowboys navijacice, u kaj se kladimo da njih nece raspustit? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare