To je to što me zanima!

Katastrofalna Cibona: Na startu Eurolige minus 45!

Siena je razbila Cibonu s čak 45 koševa razlike na startu Eurolige. Ovaj će poraz crnim slovima biti zapisan u povijesti zagrebačkog kluba...
Vidi originalni članak

Treća četvrtina, prošlo je devet minuta igre, a Andrić zabija prvi koš Cibone iz igre. Zvižduci 4000 tisuće gledatelja jasno su davali do znanja što misle o igri i trudu igrača Cibone. Teško su 'cibosi' stradali u Draženovu domu od talijanske Siene na startu Eurolige izgubivši s čak 45 koševa razlike (85-40). Početničke greške i dekoncentriranost obilježile su igru Cibone, i to u velikom broju. Nije to bila prava Cibona kakvu je najavljivao Perasović. Jednostavno, u igri ništa nije štimalo. Šutirali su igrači kao na haklu, gubili lopte, radili greške kao na početku svojih košarkaških dana. Sve to rezultiralo je katastrofalnim porazom koji će vjeroajtno biti zabilježen u povijesti kluba.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • LeBron 22.10.2009.

    mister no a hoćete li ikad odigrati ph pošteno jeba vas muhvić u guzicu pederi ciganski

  • mihi333 22.10.2009.

    dajte barcelonu da se igramoooooo :)

  • mihi333 22.10.2009.

    na početku sam bio strašno razočaran..kasnije me je bilo sram..a na kraju sam se počeo trgat od smijeha i shvatio da ovo najboljih potrošenih 20 kn:D dugo mi nije bilo tak zabavno na ciboni:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare