To je to što me zanima!

Kate: Fulham nam je nagrada za odlično odigranu sezonu...

Grad je morao učiniti nešto za promociju grada, da dođe što više publike. Nažalost, kod nas se razmišlja samo o Hajduku i Dinamu, Kate žali što neće igrati na Poljudu
Vidi originalni članak

Ovo je veliki dan za nas, za cijeli klub, jer tko zna kada će nam se opet pružiti prilika igrati protiv kluba iz vrha najbolje lige na svijetu. To nam je svima nagrada za dobro odrađenu prošlu sezonu i vjerujem da ćemo svi uživati, rekao je uoči utakmice s Fulhamom trener Splita Ivan Katalinić, koji neopterećen čeka ogled sa slavnim engleskim klubom. 

Za nas će biti velik uspjeh ne izgubiti utakmicu te sačuvati neke izglede za uzvratni ogled. Fulham, za razliku od Splita, još nije igrao prvenstvene susrete, što Katalinić smatra nedostatkom, ali i prednošću.

U ovakvim utakmicama uvijek ima iznenađenja, zašto i mi ne bi iznenadili Fulham, Pralija

- Sigurno da će im nedostajati natjecateljski ritam, no zato će biti svježiji. Iza nas su utakmice protiv Domžala te naporan put u Vinkovce, iz kojih smo se vratili tek u 5 ujutro. Da sam imao šest igrača na raspolaganju, osvježio bih momčad, no na žalost nemam ih i moramo gurati s ovim što imamo.

Iskusni trener upozorava kako je Splitu prvenstvo Hrvatske prioritet. 

- Treba osigurati opstanak, pa tek onda razmišljati što i kako dalje. Znate kakva je naša liga, što se sve radi za opstanak i zato što prije želimo pobjeći iz te zone. Nama je u ovom trenutku važnija utakmica protiv Slaven Belupa, nego protiv Fulhama – tvrdi Katalinić, koji žali što Engleze neće dočekati na Poljudu. 

U četiri godine klub je došao iz četvrte lige u Europu i ovo nam je najbolja nagrada za sve što smo prošli, Vuković

- Grad Split je morao učiniti nešto za promociju grada, da dođe što više publike, turista... Nažalost, nije bilo sluha, kod nas se razmišlja samo o Hajduku i Dinamu, svi ostali su u drugom planu. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_79482 28.07.2011.

    kako su u htv postali poslovni Nema baš dugo kako nisu uspjeli osigurati prenose kvalifikacijskih susreta protiv Švvedske, ili sramotno neprenošenje Svjetskoga prvenstva u rukometu,a prijenosu HNL da ne govorimo.Hrvatska dalekovidnica je potpuno nesposobna za tržišnu utakmicu

  • kuky_1 27.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • co2 27.07.2011.

    stvarno zašto ništa niko ne piše o varaždincima?oni ko da nisu naš klub nema prijenosa članaka niš SRAMOTA

Komentiraj...
Vidi sve komentare