To je to što me zanima!

Kate: Pitanje je ima li Hajduk snage pobijediti Lokomotivu

Dinamo je osvojio prvenstvo i Kup, mi smo izborili Europu i to su sve preduvjeti da gledatelji vide lijepu nogometnu predstavu, najavio je posljednju utakmicu Katalinić
Vidi originalni članak

Trener Splita Ivan Katalinić iskoristio je zadnju konferenciju za novinare da čestita igračima i svima u klubu na dosadašnjem uspjehu kojem se malo tko nadao na početku sezone.

- Igrali smo najbolji nogomet u HNL-u u drugom dijelu prvenstva, iskoristili priliku i sada putujemo u Maksimir odigrati rasterećeno i na način da ne izgubimo. Ako nam se ukaže prilika, pokušat ćemo uzeti sva tri boda.

Katalinić naglašava kako bi gledatelji u Maksimiru trebali vidjeti lijepu predstavu jer su i jedna i druga momčad rasterećene.

- Oni su osvojili prvenstvo i Kup, mi smo izborili Europu i to su sve preduvjeti da gledatelji vide lijepu nogometnu predstavu.

O dvoboju Hajduka i Lokomotive, o kojem će ovisiti i plasman Splita, Kate nije puno govorio.

- Mi ćemo našom igrom prisiliti Hajduk da pobjedi Lokomotivu, no neće im biti lako jer su u padu, a Lokomotiva u usponu i pitanje je imaju li 'bijeli' snage pobijediti. Što se tiče nas, složit ćemo pobjedničku taktiku, i ako nam Hajduk pruži priliku za Europu, iskoristit ćemo je.

Split je napravio veliki uspjeh, plasirao se u Europu, a na utakmici protiv Dinama vidjet ćemo dobru pripremu za ono što ih čeka

- Nama je Dinamo europska utakmica, prigoda da se naviknemo igrati protiv jakih protivnika, koji nas uskoro čekaju u Europi - kaže Katalinić.

Golman Splita Andrija Vuković u 15 kola je sačuvao svoju mrežu netaknutom. Nada se da će tako biti i nakon subote.

- Mi igramo uvijek čvrsto u obrani i neće biti puno šansi. Naravno da bi mi bilo drago da bude 25.000 gledatelja jer bi i mi bolje igrali u takvoj atmosferi, bit će 2, 3 tisuće i na to se treba prilagoditi - kaže Vuković.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • hrabro srce_1 20.05.2011.

    tebe je imao snage pobijediti i to je najbitnije. sad kad vidiš da nećeš biti trener hajduka počeo si .izdit po novinama. što se mene tiče, baš zbog traženja zadnje lipe kad hajduk nije imao ni za kisik nikad mi nebi došao ni na tribine. s kim si ti neki trofej osvojio osim sa hajdukom. i ko je kome sad dao više. budi sa žužulima, sa njima ti je i mjesto.

  • Peruzzi 20.05.2011.

    Nedaj Boze!!! To bi bio krah i dno dna Hajduka...:-/////

  • Spinut_1 20.05.2011.

    ajmo splite po drugo misto!

Komentiraj...
Vidi sve komentare