To je to što me zanima!

Katić: Zašto nas neće nagraditi? To je pitanje za nekog drugog. Ja se ne mogu praviti pametan

Dečki daju stvarno sve od sebee što se tiče pristupa, mentaliteta, karaktera, svega. Jedino je rješenje da pojačamo rad, posvećenost i čekamo da nam se sve vrati, kaže Katić nakon remija s Goricom
Vidi originalni članak

Hajduk je domaćim remijem protiv Gorice (0-0) ostao na šest bodova od prvog mjesta u HNL-u (uz utakmicu manje od vodećeg Osijeka), povezavši tri prvenstvene utakmice bez pobjede.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sigurno nismo zadovoljni ovom utakmicom. Stvorili smo dosta šansi, ali realno stanje je da smo jako loši u realizaciji i zbog toga smo, iako smo po šansama u zadnje dvije tekme zaslužili šest bodova, uzeli samo jedan bod. Mislim da je to poražavajuće za nas - rekao je stoper Nikola Katić (25).

Sve je moglo biti drugačije da je Dario Melnjak u 94. minuti zabio čistu šansu. Promašio je cijeli gol s peterca.

- Imao je jako dobru šansu. Što se tiče pristupa, mentaliteta, karaktera, svega, dečki stvarno daju sve od sebe, ali zbog čega nas ne želi nagraditi, pitanje je za nekog drugog. Ja se stvarno ne mogu praviti pametan. Jedino je po meni rješenje da nastavimo raditi jako, da pojačamo rad, posvećenost i čekamo da nam se sve vrati. Nadam se, u pozitivnom nizu - rekao je Katić.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Slijedi gostovanje kod Belišća u Kupu (utorak, 15 sati), a onda i put u Koprivnicu na utakmicu protiv Slaven Belupa (31. listopada, 15 sati).

- Jako bitna utakmica za nas, svi znamo da nam Kup puno znači. Nadam se da ćemo ući pravi u tu utakmicu, odigrati dobru utakmicu i, naravno, proći u iduću fazu - kaže Katić.

Ušao je u ritam utakmica otkako je ljetos stigao iz Rangersa na posudbu.

- Jako sam sretan što igram, što sam dio Hajduka. Nisam sretan rezultatima, ali dajem sve od sebe svaki dan da napravim što više i pomognem momčadi. Zahvalan sam treneru, suigračima i upravi na ukazanom povjerenju. Nastavit ću iz dana i dan raditi još jače i pomagati momčadi - zaključio je Katić.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 33beg33 24.10.2021.

    po meni hajduk je već tridesetak godina u krizi,ovo je sad samo povečanje agonije i nadam se da ispadaju u kupu od belišća a sigorno će izgubiti od slavena,pa to je klub za donji dio hnl ali ljudi žive 100 godina u proslosti,prave spomenike dioničarima koji se hvale kolio su uplatili za hajduk,a nek saberu sve kazne koje je klub zbog njih uplatio,dižu livaju.biuka u zvijezde sto su uradili-0,međutim tvrdim dok hajduk ne bude znao tko je gazda kluba nema boljitka,ipak za mene ulica je za ulicu a ne za klub kakav bi hajduk trebao biti,a i novinari rade dosta lošu reklamu,možes navijati za klub ali tolike hvalospjeve sa desetke članaka pisati nakon 2-3 pobjede u hnl je kontra produktivno,hajduk treba svoje dvorište očistiti i onda će tek biti pravi klub

  • rimad001 24.10.2021.

    to vam se osvetio promašaj za onaj gol dragovoljcu u sudackoj

  • urbanitip 24.10.2021.

    Mali Kotarski odlican!

Komentiraj...
Vidi sve komentare