Obavijesti

Sport

Komentari 45

Katić: Zašto nas neće nagraditi? To je pitanje za nekog drugog. Ja se ne mogu praviti pametan

Katić: Zašto nas neće nagraditi? To je pitanje za nekog drugog. Ja se ne mogu praviti pametan

Dečki daju stvarno sve od sebee što se tiče pristupa, mentaliteta, karaktera, svega. Jedino je rješenje da pojačamo rad, posvećenost i čekamo da nam se sve vrati, kaže Katić nakon remija s Goricom

VIDEO

Hajduk je domaćim remijem protiv Gorice (0-0) ostao na šest bodova od prvog mjesta u HNL-u (uz utakmicu manje od vodećeg Osijeka), povezavši tri prvenstvene utakmice bez pobjede.

Pokretanje videa...

Prvi trening Subašića i Melnjaka u Hajduku 01:16

- Sigurno nismo zadovoljni ovom utakmicom. Stvorili smo dosta šansi, ali realno stanje je da smo jako loši u realizaciji i zbog toga smo, iako smo po šansama u zadnje dvije tekme zaslužili šest bodova, uzeli samo jedan bod. Mislim da je to poražavajuće za nas - rekao je stoper Nikola Katić (25).

Sve je moglo biti drugačije da je Dario Melnjak u 94. minuti zabio čistu šansu. Promašio je cijeli gol s peterca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imao je jako dobru šansu. Što se tiče pristupa, mentaliteta, karaktera, svega, dečki stvarno daju sve od sebe, ali zbog čega nas ne želi nagraditi, pitanje je za nekog drugog. Ja se stvarno ne mogu praviti pametan. Jedino je po meni rješenje da nastavimo raditi jako, da pojačamo rad, posvećenost i čekamo da nam se sve vrati. Nadam se, u pozitivnom nizu - rekao je Katić.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Slijedi gostovanje kod Belišća u Kupu (utorak, 15 sati), a onda i put u Koprivnicu na utakmicu protiv Slaven Belupa (31. listopada, 15 sati).

- Jako bitna utakmica za nas, svi znamo da nam Kup puno znači. Nadam se da ćemo ući pravi u tu utakmicu, odigrati dobru utakmicu i, naravno, proći u iduću fazu - kaže Katić.

Ušao je u ritam utakmica otkako je ljetos stigao iz Rangersa na posudbu.

- Jako sam sretan što igram, što sam dio Hajduka. Nisam sretan rezultatima, ali dajem sve od sebe svaki dan da napravim što više i pomognem momčadi. Zahvalan sam treneru, suigračima i upravi na ukazanom povjerenju. Nastavit ću iz dana i dan raditi još jače i pomagati momčadi - zaključio je Katić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu