To je to što me zanima!

'Kauboj' odgovorio na uvrede: Ma ti si preplašena p*čka, dođi!

Donald Cerrone (36) izgubio je od Conora McGregora nakon 40 sekundi u oktogonu, a mnogi su ga fanovi počeli prozivati jer smatraju da je borba bila namještena. S jednim od tih 'hejtera' Donald se odlučio obračunati
Vidi originalni članak

'Kauboj' (36) je svoj zadnji dvoboj neslavno završio porazom protiv 'zloglasnog' McGregora (31), ali je na bankovni račun stavio dobru svotu novca (200.000 dolara) pa se sad odmara na ranču i u planinama. Tako se na Instagramu pohvalio jurilicom na snijegu, a neki su internet ratnici to jedva dočekali.

Nakon poraza od Conora mnogi su ga navijači prozivali na društvenim mrežama da je namjestio meč i samo lagano pao nakon 40 sekundi. Dugo je šutio 'kauboj' na takve prozivke, ali jedan komentar samo ga je 'prebacio'. 

- Možda je dobra ideja da počneš novu karijeru, recimo da voziš skutere po snijegu, jer očigledno da borbe nisu za tebe - napisao mu je jedan od pratitelja koji nije dugo čekao odgovor:

- Znaš što. Živim na adresi 6 Kalma Lane, Edgewood, NM 87015. Dođi na ranč i okušaj se s nekim tko nema pojma u borilačkom sportu. Ostavit ću ti otvorena vrata. Ti si preplašena pi**a koja priča sranja na Instagramu. Ali, hajde, dođi i pokaži od čega si napravljen - napisao je Cerrone.

Nakon toga komentara više nije bilo, a Cerrone je nakon iskaljivanja bijesa na tipkovnici ostao bez prilike da odradi meč za koji neće biti plaćen. Pitanje je što će biti s ikonom oktogona nakon što ima tri poraza u nizu (Ferguson, Gaethje, Cerrone), a s 36 godina na leđima i 50 profesionalnih borbi u karijeri njegova karijera polako ide kraju. Možda je borba s Conorom trebala biti njegov odlazak, ali tko zna...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • japanokinez 12.02.2020.

    2.000.000,00 $$$$$

  • RF 12.02.2020.

    Zašto ste napisali 200.000$ kada je lik dobio par miljuna $....

  • 12.02.2020.

    Fali mu 10 god i 25 kila pa može borba s el analnim , pričekat će hrga

Komentiraj...
Vidi sve komentare