To je to što me zanima!

''Kauboji'' nastavljaju prema broju jedan u kvalifikacijama

Hrvatska je u kvalifikacijama za EP koje će se početkom 2016. održati u Poljskoj, svladala Nizozemsku 27-24 te tako napravila veliki korak ka prvom mjestu u grupi
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija u petom je kolu Grupe 1, u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će se početkom 2016. održati u Poljskoj, svladala Nizozemsku 27-24 (14-12) te tako napravila veliki korak ka prvom mjestu u skupini koje nosi nešto lakši ždrijeb za Euro

'Kauboji' su u Sittardu odigrali borbenu utakmicu u kojoj se većim dijelom igralo 'gol za gol'. U završnici prvog poluvremena golovima Horvata i Karačića otišli smo i na šest golova razlike, no nismo bili pravi kada je trebalo zadržati prednost te smo na odmor otišli sa samo plus dva. 

Ponovno se u nastavku susreta momčad Željka Babića odvaja, ali uporni Nizozemci još jednom vraćaju utakmicu u egal. Međutim, u posljednjih deset minuta susreta hrvatski su rukometaši držali potrebnu razliku od tri gola te na kraju zasluženo pobijedili. 

Zlatko Horvat zabio je sedam, a Manuel Štrlek šest golova, dok je najbolji kod Nizozemske bio Nicky Verjans sa šest golova. 

Pred 'kaubojima' je još samo kvalifikacijski susret protiv Turske ove nedjelje u Umagu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • TIL 11.06.2015.

    protiv Nizozemske smo igrali gol za gol ? Šta je stvarno u pitanju rukomet

  • Ćazim 11.06.2015.

    Kakvi kauboji, zar nisu pakleni ?

  • BROCO 11.06.2015.

    Pobjedi se ne gleda u zube kad se i neigra najbolje bitno je pobjediti doce to sve na svoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare