To je to što me zanima!

'Kauboji' sletjeli: Ma u kojem je to još sportu Hrvatska peta?!

Peta reprezentacija svijeta u rukometu sletjela je u Zagreb. Hrvatske rukometaše dočekalo je 15-ak navijača. Izbornik Goluža ponovio je da je zadovoljan 5. mjestom
Vidi originalni članak

Najveći pljesak u zračnoj luci zaradio je najbolji, ali ne uvijek najpričljiviji rukometaš svijeta, Ivano Balić koji je u prolazu samo dobacio:

- Sve sam rekao...

Peta reprezentacija svijeta u rukometu sletjela je u Zagreb. Hrvatske rukometaše dočekalo je 15-ak navijača. Pojedine igrače poput Zrnića i Vorija dočekali su članovi obitelji.

Hrvatski izbornik Slavko Goluža bio je pričljiviji od Balića. Keta smatra peto mjesto uspjehom.

- Ništa ne bih promijenio da mogu. Za mene je to uspjeh. 

Na pitanje razmišlja li o ostavci rekao je:

- Nikad nisam pomislio na to.

Dodao je Goluža još i ovo:

- Žao mi je što se pisalo o lošoj atmosferi unutar svlačionice jer to nije istina. Pa nije 5. mjesto neuspjeh, u kojem je sportu još Hrvatska peta - dodao je izbornik.

Jedan od naših najpouzdanijih igrača Igor Vori također nije nezadovoljan nastupom Hrvatske.

- Zadovoljni smo. Završili smo natjecanje s dvije velike pobjede. Bilo je dosta oscilacija, ali sve u svemu, na kraju je ispalo dobro - završio je Vori.

Iza naših je Svjetsko prvenstvo u Švedskoj. Vratit će se u klubove. A za godinu dana sve ispočetka. Ovoga puta znatno bliže od Švedske. Europsko prvenstvo je u Srbiji...

Idi na 24sata

Komentari 117

  • w1zL 31.01.2011.

    Predstavljam vam novu igru ANNO1777. Možete zaraditi i RL pare. Ne oduzima puno vremena, ali možete dosta pomoci Hrvatskoj svojim radom i trudom, a i dobro zaraditi. Okušajte se i vi, ništa vas ne košta. Igra je u stvari RL simulacija stvarnog života i mozete raditi, boriti se, imati banku, otvoriti svoju firmu, kupovai dionice firmi i najvaznije pomažete Hrvatskoj da se brže i kvalitetnije razvija. Igra je odlicno napravljena i Hrvatska je trenutno 4 zemlja po populaciji i baš zato trebamo vašu pomoc. Pridružite nam se i zajedno ojacajmo Hrvatsku. Ako volite surfati po internetu i volite novce, zašto onda ne spojiti ugodno s korisnim. Neka vas ne zbuni ona SMS potvrda kada se registrirate to je samo provjera od multy accounta i SMS kosta 70 lipa ali zato dobijete nadoknadu od 0.10 EURA u igri tako da ništa ne gubite to je samo provjera. Link Za Registraciju : http://www.anno1777.com/index.php?i=101679 Link Za Hrvatski ANNO Forum : http://anno1777.forumc.biz/forum.htm

  • MićoPatljak 31.01.2011.

    svak čast dečkima,ali moglo je i bolje...

  • salem 31.01.2011.

    Ivica i Natko prvo i drugo mjesto, na postolju, iz Hrvatske koja ima jednu stazu.......jednu........ peto mjesto uspjeh, da je bilo niže bio bi uspjeh što smo uopće i došli na svjetsko prvenstvo jelda izborniče. Atletika, skijanje, - hrvatski mentalitet i struka. Nogomet, rukomet, košarka , - ovdje struke nema samo podobnost i lova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare