To je to što me zanima!

'Kauboji' su složni: U Londonu ćemo tući sve, idemo po zlato!

Hrvatski rukometaši izborili su prvo mjesto u skupini kvalifikacijskog turnira za OI odigranog u Varaždinu, a sada u London putuju velikih apetita. Žele osvojiti zlato
Vidi originalni članak

Hrvatska i Island vizu za London izborile su i prije posljednjeg kola, pobjedama nad Japanom i Čileom. Island je bio bolji od Čilea s 25:17, dok je Japan svladao sa 41:30. Hrvatska je bila još uvjerljivija. Protiv Japana bilo je 36:22 te protiv Čilea 35:15. Slavljem zadnjeg dana protiv Islanda, Hrvati su osvojili prvo mjesto, koje im donosi bolji status pri ždrijebanju skupina na Olimpijskim igrama.

– Golema je stvar otići na OI. Mala smo zemlja i trebali bismo slaviti svakog sportaša kojem to pođe za rukom, a ne samo osvajače medalja – poručio je izbornik Goluža.

Protiv Islanđana Ivan Čupić bio je nezaustavljiv. Susret je otvorio s prva četiri pogotka, a u konačnici se zaustavio na brojci devet. Želje na Olimpijskim igrama su jasne:

– Možda je izgledalo lagano, ali nikako nije bilo tako. Najvažnije nam je da pripreme za London dočekamo zdravi. Želje za zlatom imamo i želimo na Olimpijskim igrama tući sve! – poručio je Čupić.

Oprezni Slavko Goluža

Ipak, izbornik Goluža smiruje euforiju.

– Gladni smo uspjeha! Sigurno da ćemo se dobro pripremiti i odigrati najbolje što možemo. No, ne možemo reći "idemo uzeti zlatnu medalju".

– Veselim se što smo baš u Varaždinu izborili odlazak na Igre. Gotovo s kućnog praga zaputio sam se u London! – rekao je dobro raspoloženi Blaženko Lacković.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • darek5cro 10.04.2012.

    joooooooooooooooooooj... kad se sjetim Kopljara ... kolko će opet njemu trebat ta šutne na gol ....aaaaaaaaaa...

  • Superteška 10.04.2012.

    Idemo do kraja!

  • Skanjac 10.04.2012.

    Pa napokon da ste shvatili snagu svoju, zlato, da, svijet vas nema...

Komentiraj...
Vidi sve komentare