To je to što me zanima!

Kauboji su saznali protivnike: Brazilci prošli dalje, Srbi ispali

U skupini I drugog kruga tako će igrati Hrvatska, Španjolska, Njemačka, Francuska, Brazil i pobjednik utakmice Island - Makedonija koja je na programu od 18 sati..
Vidi originalni članak

Rukometaši Brazila izborili su prolazak u drugi krug natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj te će biti jedan od suparnika Hrvatskoj u skupini I u Koelnu, oni su u susretu posljednjeg 5. kola skupine A u Berlinu svladali Koreju sa 35-26 (18-10) čime su osigurali treće mjesto iza Francuske i Njemačke.  

Brazil su do treće pobjede na SP predvodili Felipe Borges sa šest i Rudolph Hackbarth s pet golova, dok je Jeongu Kang postigao pet golova za Koreju.

U skupini I drugog kruga tako će igrati Hrvatska, Španjolska, Njemačka, Francuska, Brazil i pobjednik utakmice Island - Makedonija koja je na programu od 18 sati.

Njemačka i Francuska prenijet će po tri boda, Brazil i pobjednik utakmice Island - Makedonija dalje idu bez ijednog boda, dok su Hrvatska i Španjolska osigurale prijenos barem dva boda te o ishodu njihove večerašnje utakmice ovisi koja će reprezentacija prenijeti  maksimalna četiri boda, a u slučaju neodlučenog ishoda oba sastava će prenijeti po tri boda. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • pobocnik ljubo 17.01.2019.

    kriv je lazar kukić, kukala mu majka. crni lazo u crno si nas zavio! šta učini sproću francuza lazo traljavi?

  • Stiv_Maden 17.01.2019.

    Smiješni su Srbeki, gledam ih 2. poluvrijeme, Švabe ih sa B ekipom gaze 10-ak razlike, kad ih "veliki vođa" vidi da su se vratili kući već nakon 1. kruga u poslat će ih u rudnik...

  • 17.01.2019.

    za mene bi bilo iznenadjenje da su srbi prosli.. iako bi bilo slatko jer bi ih natamburali, al realno, losi su... mi smo u rukometu za njih ko oni za nas u kosarci..

Komentiraj...
Vidi sve komentare