To je to što me zanima!

'Kaubojke' vidjele kraljicu, pa srušile Rusiju i sad neće stati

Nismo ni znale, a našle smo se na pravome mjestu. Kraljica je u selu! Bile smo samo metar-dva od kraljice, prepričala je iznenađujući susret kapetanica Tatari...
Vidi originalni članak

Krenule smo na ručak prije utakmice, kad - postrojena vojska! Što li je sad? Nismo ni znale, a našle smo se na pravome mjestu. Kraljica je u selu! Bile smo samo metar-dva od kraljice, prepričala je iznenađujući susret kapetanica hrvatskih rukometašica Miranda Tatari.

Djevojke su oduševljene Londonom, a krenulo im je i na terenu. Pobjeda nad jakim Ruskinjama (30-28) vratila je dobro raspoloženje.

- Ma sve je odlično, sobe nam odgovaraju, imamo balkon za odmor, dnevni boravak, a i kreveti su udobni - prenijela je dojmove rukometašica iz sela Maja Zebić.

No naše “kaubojke” nisu imale previše vremena za proslavu.

- Utakmica je bila kasno, a djevojke su bile iscrpljene i umorne, pa nije bilo velikog slavlja - rekao je direktor ženske reprezentacije Ratko Balenović i dodao:

- Rano ujutro na rasporedu je bio trening i teretana, a potom ručak te odlazak na utakmicu i navijanje za naše rukometaše.

- Ovo je nevjerojatno, neopisiv osjećaj. Ne stajemo, idemo do kraja - rekla je nakon utakmice s Ruskinjama Andrea Penezić, koja je zabila deset golova, te dodala:

- Bila sam bijesna, nakupilo se toga... Ali stvarno je sjajno bilo završiti dan tako velikom pobjedom.

Naše djevojke danas u 15.30 sati igraju protiv Crne Gore. Četvrtfinale su praktički osigurale, pobjeda protiv Crnogorki omogućuje borbu za prvo mjesto u skupini.

Tony Parker je uhvaćen, traže se nove zvijezde

Rukometašice nisu propustile priliku fotografirati se s najvećim svjetskim sportašima koje svaki dan susreću u Olimpijskom selu. Za početak su uhvatile francuskoga košarkaša Tonyja Parkera. Bivši suprug glumice Eve Longorije i jedan od najboljih NBA košarkaša spremno je pozirao i odradio fotkanje s našim curama

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ikanonimus 03.08.2012.

    danas pada crna gora

  • čamil 03.08.2012.

    Kaubojke i to paklene, koja debilana.

  • Hrvatica1929 03.08.2012.

    Ova Tatari mi je KRALJICA!!! Nadam se i vjerujem da ću naše cure postići dobar rezultatat (ako i ne opet smo PONOSNI na vas).

Komentiraj...
Vidi sve komentare