To je to što me zanima!

Kaubojski stil Igora Tudora i Borisa Živkovića

Trener Hajduka Robert Jarni je dobar i pošten čovjek i nije ni svjestan da su ga neki igrači izdali, kaže jedan igrač koji je želio ostati anoniman
Vidi originalni članak

Uobičajeni ritam ponedjeljak slobodan dan, utorak i srijeda po dva, četvrtak i petak po jedan trening, pojedinim je Hajdukovim “profesionalcima” prenaporan, pa su zamolili trenera da srijeda ujutro ubuduće bude slobodna.
- Treba i igrače koji put poslušati. Sve ćemo nadoknaditi jačim treningom popodne - pojasnio je Jarni, kome bi se pretjerana popustljivost mogla obiti o glavu.
Nije tajna da u svlačionici nema sloge, da su stariji igrači predvođeni Tudorom i Živkovićem preuzeli kormilo i da ostali dišu i treniraju, bolje rečeno ne treniraju, kako njima odgovara. Usput, zbog najava o kresanju plaća i ugovora, potajno traže nove angažmane. Puno je primjera, od javne kritike puta u Hong Kong, odvojenog putovanja u business klasi, zalaganja za povratak “otpisanih” u momčad, preskakanja treninga, “tankiranja” utakmice s Rijekom..., koji potvrđuju da Jarni ne vlada čvrstom rukom, kao da nije svjestan kako će, ne bude li rezultata i reda, on prvi platiti glavom. Jarnija se igrači očito ne plaše, no plaše se navijača, tako da nije slučajno da su nakon utakmice s Rijekom svi odreda hrlili prema sjeveru Poljuda i hvalili njihovu podršku.
Torcida je nezadovoljna igrom i rezultatima, pogotovo zalaganjem igrača. Zato ih je uostalom, nakon finalne utakmice u Hong Kongu, i postrojila ispred autobusa i održala im polusatno predavanje o zalaganju i ljubavi prema klubu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dadolino 28.02.2008.

    hajduk nikad nije imao ekipu niti će je ikad imati tj nikad nije bio klub niti će ikad to biti

  • golfina 27.02.2008.

    šta će vam ovi starci samo gluma i preseravanje svaka čast za juve ali traži se zalaganje pustite mlađe

  • WhiZkiD 27.02.2008.

    Tako treba Torcida.Jednom(davno) Hajduk je bio najjaci u Europi a svima u upravi puca kita sto se dogada

Komentiraj...
Vidi sve komentare