To je to što me zanima!

Kažete za sebe da ste HNL znalac? Imamo za vas kviz!

Fali vam nogomet i naš dobri stari HNL? Znate odgovor na pitanje koji bivši igrač Hajduka ima vinariju ili da je Marijo Dodik zabio šest golova na jednoj utakmici? Za vas imamo specijalni kviz o HNL-u...
Vidi originalni članak

Nogometa, kao ni našeg HNL-a, nema niti na vidiku. Korona virus zaustavio je život u svijetu i bacio nas u očaj. Klasično provođenje vikenda uz brojne utakmice otišlo je u prošlost, a sada budemo sretni ako pogledamo i snimku neke utakmice. 

Fali vam nogomet i naš dobri stari HNL? Znate odgovor na pitanje koji bivši igrač Hajduka ima vinariju ili da je Marijo Dodik zabio šest golova na jednoj utakmici?

Vi onda spadate u kategoriju HNL znalaca, a mi smo za vas pripremili jedan specijalni kviz kako bi zaokupili vaše mislim u ovom teškom razdoblju za sve nas. A imate priliku i svojim prijateljima, rođacima, ženama, svekrvama, jetrvama, puncima... dokazati da ste HNL znalac.

U nastavku vam donosimo kviz i klasičnu uzrečicu: Neka najbolji pobijedi! 

Ako vam se kojim slučajem ne prikazuje kviz, možete ga potražiti na sljedećem linku.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Dalmatinac93 07.04.2020.

    Malo pitanja

  • listovača 07.04.2020.

    Nemam pojma o HNL osim onog najosnovnijeg. Ova pitanja čini mi se da sa 90% sigurnošću nebi odgovorili ni najzagriženiji HNL fanovi.

  • 07.04.2020.

    5/10 Očekivao sam pitanje više , tko je zabio , koliko , pobjede, porazi . A ne pitanja gdje je tko izgubio malog brata!

Komentiraj...
Vidi sve komentare