To je to što me zanima!

Kazim: Nijemci protiv nas nisu poštovali 'fair-play'

Kazim Kazim, naturalizirani turski reprezentativac, ljutito je dan poslije dvoboja komentirao poraz Turske u polufinalu od Njemačke (2-3) na Euru
Vidi originalni članak

Ofenzivni vezni igrač Turske poziva se na treći pogodak Njemačke kojeg je Philipp Lahm postigao makar je prije toga na Kazimu napravljen prekršaj i zbog čega je turski igrač ostao ležati na sredini travnjaka.
- Cijeli turnir se bazira na fair-playu i ako ste dobro pratili utakmicu doći ćemo svi do zaključka kako smo nekoliko puta loptu ispucavali izvan travnjaka kada su ležali igrači Njemačke. No, kada sam ja ostao ležati Nijemci nisu stali, a akcija je nakon toga trajala tridesetak sekundi - rekao je Kazim Kazim i nastavio:
- Nisam od igrača koji će ležati iz čista mira. Neću niti pasti ako se nije dogodilo nešto ozbiljno. Teško mi je govoriti o tome kako bi se ja ponašao da sam bio u poziciji Lahma, ali njihova akcija je trajala dovoljno dugo da su je mogli zaustaviti zbog mene - rekao je Kazim Kazim.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ja sam laki 28.06.2008.

    ajde ne seri uvijek kad izgubite neko ti je drugi kriv baš si odvratan

  • Knight Cross 27.06.2008.

    Vidi se da je musliman žalostan. Panj nezna šta ce pa se izvlači! pa da su ti nogu slomili nebi izbacio loptu van balija jedna!

  • slay22 26.06.2008.

    Zar su oni uopće čuli za fair-play??? Budući da nisu čuli za sreću... Ma obračunavam se stalno s tim turcima na facebooku, svi su puni sebe i izruguju ti se dok im ide a kad im se sve vrati onda su oni jadni, Europa ih ne voli, Europa ih ne želi, al su svi ponosni što su turci i uvjereni u to da igraju najbolji nogomet na prvenstvu. Ono što sam ja vidjela od njih nije igra već lakrdija. A u Europu ni ne pripadaju pa bolje da se više ni ne vraćaju ovdje. Moš mislit, sad su oni neke žrtve...

Komentiraj...
Vidi sve komentare