To je to što me zanima!

Kazna ukinuta: Chelsea će od siječnja moći kupovati

Međunarodni arbitražni sportski sud privremeno je zamrznuo Fifinu odluku o zabrani transfera za vodeću momčad Premiershipa. Opet će kupovati
Vidi originalni članak

U kratkoj izjavi na svojim službenim internetskim stranicama Chelsea je objavio mogućnost kupnje igrača već u siječanjskom prijelaznom roku. Podsjetimo, londonski je klub dobio kaznu Fife zbog koje u sljedeća dva prijelazna roka ne smije dovesti nijednog igrača. Kažnjeni su zbog ohrabrivanja Francuza Gaëla Kakute (18) da raskine ugovor s Lensom i prijeđe u Chelsea. Međunarodni arbitražni sportski sud (CAS) privremeno je zamrznuo Fifinu odluku te će, sve dok žalba ne bude riješena, vodeća momčad Premiershipa imati pravo kupnje pojačanja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • the.king 06.11.2009.

    Eduardo kažnjen pa ukinuto,Chelsea kažnjen pa ukinuto i bezbroj takvih primjera.Još jedna organizacija gdje se ne zna tko pije tko plaća.

  • YodaZoda1 06.11.2009.

    Pa hvala Bogu.... Trebali su dat neku kaznu glupoj barci zbog namještanja utakmice protiv Chelsea, još su im igrače kaznili. Gadi mi se UEFA. A navaljivanje Ibrahimovića i sada Fabregasa nije protiv pravila.... UEFA je sje***ala prošlo finale, ali nadam se da ovaj puta neće utjecat na ishod po grupama. Dao Bog da Barca bude 3.

  • MAMUNAMEGALO 06.11.2009.

    ode golman DELAC sad u chelsea

Komentiraj...
Vidi sve komentare