To je to što me zanima!

Kazne hajdukovcima će na kraju ipak - pasti u vodu?!

Igrači Hajduka na kazne izrečene od strane kluba mogu se žaliti. Ako ih uprava odluči kazniti, sve to može poništiti NO koji ima ovlast pomilovati igrače
Vidi originalni članak

Nakon jutarnjeg treninga osamnaestorica igrača Hajduka koji su bili u zapisniku utakmice sa Šibenikom pozvani su na drugi kat Poljuda. Klupski odvjetnik Vinko Radovani upoznao ih je s procedurom vezanom uz izrečenu kaznu. Predsjednik Joško Svaguša najavio je nakon utakmice sa Šibenikom da će svi igrači koji imaju profesionalni ugovor biti kažnjeni neisplatom jednomjesečne plaće, no kasnijim uvidom u klupske pravilnike njegova odluka je djelomično revidirana. Radovani je tako obavijestio igrače da je protiv njih pokrenut stegovni postupak te da se moraju izjasniti jesu li krivi ili ne. Nakon što ih je upoznao s činjenicom da je protiv njih pokrenut stegovni postupak, iz kojeg se ne vidi i ne zna kolika je kazna, te nakon očitovanja igrača, uprava može, ali i ne mora kazniti igrače. No oni se na odluku Uprave na koncu mogu i žaliti. Žalba bi mogla cijelu stvar odvesti do Nadzornog odbora, koji bi, pak, presudio je li uprava s pravom kaznila igrače ili ne. U praksi bi to moglo izgledati tako da Svagušina Uprava kazni igrače, a da ih Nadzorni odbor 'pomiluje', kao što je to još nedavno rekao glavni dioničar Jako Andabak:
- Da se mene pitalo, ja ih ne bi kaznio.
Uostalom, tko zna tko će za mjesec dva, tri... sjediti u Upravi, tko u Nadzornom odboru, a tko će biti većinski vlasnik Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mare31 26.10.2009.

    a sto bi trcali boli ih k...., dobiju masne pare i onda se sepure po terenu i cekaju kraj utakmice, eventualno ako uspiju odglumit neki penal ili slicno-ma sramota kamo nam je nogomet dosao....a sto se tice kazne-svaki komentar je suvisan ! ! !

  • st1986 26.10.2009.

    scout 1986 zna zna , igrači piju mi plačamo(navijaći)

  • scout_1986 26.10.2009.

    u hajduku se stvarno ne zna tko pije, a ko plača...

Komentiraj...
Vidi sve komentare