To je to što me zanima!

Kažnjenička klupa: Dinamo ih je kaznio s više od milijun kuna

Machado je dobio kaznu od 100 tisuća eura nakon pokazivanja srednjeg prsta navijačima, Taravel nakon crvenog protiv Rijeke, a Ćorić zbog izlaska u medije
Vidi originalni članak

Vjerojatno se u Maksimiru sprema nova kazna, ona za golmana Antonija Ježinu. Ove je sezone Zoran Mamić već “odrezao” dvije žestoke kazne. Stradali su Jeremy Taravel i Paulo Machado.

Portugalac je ljetos zbog pokazivanja srednjeg prsta gledateljima u Maksimiru kažnjen s čak 100.000 eura. Bio je to prijestup koji je trebao biti kažnjen i žešće, Machada su zbog te budalaštine i nepoštivanja navijača trebali otjerati iz Dinama, ali su se na kraju u klubu odlučili na novčanu kaznu. Kako mu je godišnja plaća 500.000 eura, Zoran Mamić ga je kaznio s dvadeset posto iznosa godišnje plaće.

Nedavno je trener nakon derbija i poraza na Rujevici žestoko kaznio i Jeremyja Taravela. On je zbog crvenoga kartona koji je okrenuo utakmicu kažnjen s 20.000 eura. Taravel je navodno kažnjen i nakon utakmice protiv Moldea u Maksimiru u 3. pretkolu Lige prvaka. Tad je jednog igrača gostiju udario laktom, ali na Dinamovu sreću, to suci nisu vidjeli. Kažnjen je i Ante Ćorić i to s 10.000 eura zbog medijskih istupa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare