To je to što me zanima!

Kažu, Zdravkov je lud! Ukrao sucu kartone pa ih je poderao

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bugarski trener Botev Vratse, Antoni Zdravkov, poludio je nakon što je sudac sudio penal i isključio njegovog igrača. Ukrao mu je žute i crvene kartone te ih poderao...
Vidi originalni članak

Subotnju utakmicu bugarske nogometne lige obilježio je neviđeni ispad nekadašnjeg igrača i reprezentativca, danas trenera Botev Vratse, Zdravkova. 

Izvjesni je 48-godišnji Antoni Zdravkov imao žutu minutu tijekom prvenstvene utakmice koju je Botev Vratsa igrala protiv CSKA Sofije na domaćem terenu.

U 17. minuti utakmice sudac je dosudio čisti penal za goste nakon što je domaći branič Nikolaj Marinov odlučio malo glumiti golmana. Dobio je i izravni crveni karton. CSKA je povela, a to nije dobro sjelo Zdravkovu koji je počeo divljati na klupi. 

Glavni sudac je isključio Zdravkova, no to mu baš nije bilo pametno jer je već u sljedećim sekundama ostao bez svojih kartona. Zdravkov mu ih je nekako ukrao. U naletu bijesa bugarski je trener poderao kartone te ih bacio. 

Zdravkova su ispratili s terena, a CSKA je na kraju uzela sva tri boda i pobijedila rezultatom 4-3. Sudac je ipak imao rezervne kartone...

Idi na 24sata

Komentari 33

  • RegočStribor 22.05.2013.

    A šta napisat, nego, zasluženo. Pozdrav ekipi ,veseli i zdravi bili.

  • WOMANIZER 07.04.2013.

    ovi zdravko (mamić), zdravkov i slični su očito svi isti! xD

  • Duracell 07.04.2013.

    Mamićev rođo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare